Автор
Woman.bg

Те нямат късмет: 3-те зодиакални знака, които най-често остават сами

Вижте какво казват звездите и кои са трите зодиакални знака, за които има по-голяма вероятност да останат сами.

Близнаци

За представителите на този въздушен знак са характерни любознателност и детска невинност. Огромното им любопитство ги подтиква да изследват света и да опознават различни хора. За това им помагат и комуникативните им умения, както и фактът, че винаги са приятелски настроени. Те рядко имат предразсъдъци и тази особеност понякога им докарва емоционални проблеми.

Близнаците често си избират емоционално недостъпни партньори или такива, които са вече обвързани или в брак. Те са в състояние да страдат неистово, но не се отказват от идеята, че отсрещната страна ще се промени. Най-големият им проблем е, че главата им често е в облаците, тъй че не виждат добре реалността. Затова постоянно се влюбват в хора, които са недостижими за тях.

Те вярват, че имат достатъчно търпение и внимание, за да успеят да обърнат нещата в своя полза. Обикновено става така, че губят много време в изчакване на онзи, когото желаят и в крайна сметка остават обидени и сломени. Най-лошото от всичко е, че наистина копнеят за брак и деца, но в повечето случаи не избират подходящата личност за реализиране на своите планове.



Лъв

Лъвът е истински представител на огнените знаци – пълен с енергия, забавен и динамичен. Представителите на този знак са доста сладкодумни и с лекота привличат вниманието на другия пол. Точно това им позволява да изпълнят най-съкровеното си желание – да бъдат обожавани и да им се възхищават. Връзките им често са от сексуален характер, макар че отсрещната страна очаква нещо повече от това.
Лъвовете лесно разбиват сърцата на околните и не се интересуват дали са засегнали някого с поведението си. Но като по правило, и за тях винаги съществува личност, която се оказва фатална. В такива моменти те са готови да й подарят света и да изразяват любовта си по най-нестандартни начини. Независимо колко интензивна е връзката, Лъвът бива изоставен, защото другата страна не може да понесе неговата импулсивност.

Проблемът всъщност е в това, че Лъвът мечтае за личност, която е винаги до него, но продължава да вярва, че най-добре се справя сам. Независимо от връзките, последвали фаталната любов, Лъвът често остава сам с години, размишлявайки за това колко различен би бил животът му, ако остаряваше с човека, разбил сърцето му.

Най-идеалните астродвойки

Водолей

Представителите на този знак са изключително интелигентни и красноречиви и това, в комбинация със силния им чар, ги прави почти неустоими. Всъщност тези им качества далеч не им помагат да са щастливи и да живеят в емоционална пълнота. Независимо колко добре умеят да съветват другите за любовните им проблеми, те често докарват самите себе си до крах, тъй като винаги слушат сърцето си.
Водолеят е ясен от самото начало, неговата природа го изкушава да остане в отношенията докрай, за да види какво ще стане. Представителите на този знак не знаят как да отлагат нещата и се посвещават на своите партньори 200%. На партньора им не би му пречило тяхното свободомислие и различният поглед към света, който ги отличава от останалите.

Те се опитват да се приспособят, но обикновено бягат, преди да е станало твърде късно. Възможно е бягството им да се случи дори и след като са създали семейство, защото идиличната семейна картина пред света за тях не е толкова важна, колкото собствената им представа. Те не искат да играят по правилата, а да живеят в съгласие с личните си убеждения, тъй че плащат тяхното реализиране със самотата си.

Начинът, по който всяка зодия изразява любовта си