Автор
Десислава Недева

Секс изненади през месец юни за всяка зодия

Сигурно пролетта ви се е сторила цяла вечност, но ето, че лятото отново чука на вратата. Освен времето навън, страстите също се нажежават и все повече фантазията ни рисува еротични картини в свободното си време.

Ето какво очаква всяка зодия като изживявания между чаршафите до края на този месец:

Овен

Планетата на любовта, Венера, напусна вашия знак и е време вие също да продължите напред. Всичко, което до момента ви е дразнело във вашия партньор, ще се изпари с магическа пръчка и това ще разпали още повече страстите помежду ви. Необвързаните ще почувстват прилив на сексуална енергия, която ще привлече подходящия за това партньор.

Телец

През целия месец Венера ще транзитира през вашия знак, което може да означава само едно: ще се чувствате секси, секси, секси...всеки ден. Особено гореща ще бъде нощта на Пълнолунието на 9-и юни. Внимавайте, защото ще сте толкова неустоими, че ваш приятел може да пожелае да бъде по-близък с вас.

Близнаци

Вселената ви изпраща специално послание, Близнаци: Сега е времето да живеете. Ако нямате човек до себе си, определено ще сътворите опашка от обожатели зад гърба си. Въпреки предимно сексуалното им увлечение, вие ще изпитвате необходимост да създадете партньорски отношения, тъй като сте успели да намерите дълго търсения баланс между вашите нужди и нуждите на другия.

Рак


Винаги сте искали да опитате нови пози и изживявания в леглото, но никога не сте имали смелостта да ги осъществите. Е, този месец ще е различно и нещата най-после ще ви се получат точно така, както сте си ги представяли. Марс вече се намира във владение на вашия знак и инициативност няма да ви липсва.

Лъв

Силен е волтажът около любовния живот и на Лъвовете този месец. Ако сте обвързани, вземете гаджето на щур купон в събота вечер и се насладете на едно незабравимо, горещо и секси изживяване, различно от уюта на спалнята ви. В случай, че сте сингъл, излезте с приятели, може да срещнете истински Казанова, който да ви открехне за нови техники в креватната гимнастика.

Дева

Дълбоки чувства могат да се породят у представителите на зодия Дева и да започнат да виждат свой приятел в съвсем различна светлина. Съмнения, че точно сега не е най-подходящият момент за това също ще се прокрадват във вашето съзнание. В този момент на помощ ще се притече друг ваш приятел, който ще влезе в ролята на сватовник и ще направи този преход малко по-плавен и лесен и за двама ви.

Везни

Със сигурност има неща у вашата половинка, които ви лазят по нервите, но този месец ще бъдете над нещата. Цялото ви внимание ще бъде насочено към това да прекарвате времето си заедно и да бъдете щастливи. В случай, че нямате половинка, огледайте се за нови попълнения в офиса, може някой да се окаже нещо повече от просто ваш колега.

Скорпион


Този месец любовта ще гледа право към вас ... буквално. Твърде е вероятно да отидете на вечеря и да усетите, че някой ви наблюдава. Обръщате се към съседната маса, погледите ви се срещат и изведнъж изпитвате непреодолимо сексуално желание. Следвайте инстинктите си, Скорпиони, и ние ви гарантираме един наистина горещ юни.

Четете още: Тези три зодии са перфектните съпруги

Стрелец

При Стрелците нещата са ясни. Накратко казано, независимо дали имате партньор или не, се пригответе за интензивен сексуален живот през следващите три седмици. Необвързаните дори ще започнат да се объркват дали става дума само за секс, приятелство или нещата започват да стават сериозни. До края на месеца ще се наложи да изясните позициите си, за да избегнете бъдещи неловки ситуации.

Козирог

Козирозите ще са доста заети професионално, предвид идващите летни отпуски. Те обичат всичко да е под контрол, дори когато не са на работното си място. За щастие половинките им ще са благоразположени към тях и ще се погрижат за разнообразието в спалнята. Представителите на тази зодия, които са без партньор, ще имат шанса да срещнат някой вълнуващ екземпляр на голямо празненство като сватба или рожден ден.

Водолей


Нуждата от контакт с противоположния пол се усеща все по-осезаемо при вас, Водолеи. В случай, че се запознаете с някой нов интересен мъж, успокойте малко темпото, преди да скочите ентусиазирано в леглото. За успешни бъдещи отношения е добре първо да положите стабилна основа с разнообразна комуникация, от която да изградите по-ясна представа един за друг. И не забравяйте, че едно стандартно занимание като готвенето например, може да се превърне във вълнуваща любовна игра.

Риби


Този месец фантазията на Рибите съвсем се е развинтила и ги изстрелва директно в Космоса. Но кой е казал, че тези палави помисли не могат да се реализират и на практика с някой също толкова изобретателен партньор като вас, Риби? Свободните представители на зодията ще открият невероятен нов човек, с когото да превръщат фантазиите си в реалност, докато обвързаните ще преминат на друго ниво на разбиране на своите вътрешни нужди и желания.