Автор
Десислава Недева

Седмична астропрогноза: Водолеите излизат извън контрол

Овен

Силна огнена енергия ще тече във вените на Овните тази седмица. Те по природа си я притежават, но сега направо ще кипи и бясно ще циркулира в тялото им. Време е за покоряване на нови върхове, за себедоказване и движение само напред.

Телец

Бъдете много внимателни в създаването на нови връзки и приятелства, защото накрая може да се окажете измамени. Не бъдете прекалено доверчиви и добре обмисляйте действията си. Проучвайте хората, с които се сближавате, подложете ги на тест и проверка, за да не съжалявате после за добронамереното си поведение.

Близнаци


Внимавайте, когато сте зад волана, особено на дълъг път. По възможност отложете или сведете до минимум пътуванията през тази седмица и избягвайте боравенето с остри предмети. Заменете подобни занимание с интелектуален труд – там умът ви работи като бръснач и можете да се изявите в най-добрата си светлина.

Рак

Вие също ще кипите от енергия, Раци. Опитайте се да я обуздаете и насочите в правилната посока. Най-добре ще ви послужи под формата на творчески импулс, така че подгответе се за една ползотворна и много креативна нова седмица.

Лъв

Борба за надмощие ще завладее ума на Лъвовете. Дори и да няма реална заплаха, в тяхната глава всичко ще изглежда така конспиративно, че ще дадат всичко от себе си да докажат, че те управляват парада, независимо дали става въпрос за семейното или работно обкръжение.

Дева

Очаквайте неочакваното, Деви. Тази седмица ще ви шокира с непредвидени ситуации и то не от особено приятните. Направо извадете тежката артилерия и се гответе за война, а ако звездите ви изненадат с нещо по-незначително като препятствие, ще имате повод и за радост.

Везни

Ще бъдете особено разсеяни идните дни, затова се опитайте да се концентрирате максимално много, когато се занимавате с важни дела и особено документи. Ако трябва помолете свой близък да бъде с вас по време на важните събитие, за да не пропуснете дребните детайли, където обикновено се крие дяволът.

Скорпион

Ако досега сте се лутали като в омагьосан кръг и не сте знаели как да се справите с дадена патова ситуация, то тази седмица ще ви се даде шанс да реагирате по най-адекватния възможен начин като проявите гъвкавост и приложите нетрадиционен подход. Това ще бъде ключът към вашия успех.

Стрелец

Седмицата определено няма да започне блестящо за вас, Стрелци, но имате подкрепата на звездите и много бързо ще успеете отново да си стъпите на краката и дори да обърнете негативите в позитиви. Вие умеете да оцелявате във всякакви условия и тази седмица не правите изключение.

Четете още: Трите зодии, които ще кръшнат при първия удобен случай


Козирог

Ще бъдете под влиянието на дълбоки емоции. Внимавайте да не обсебвате останалите със своите чувства, както и да не станете жертва на чуждо силно влияние. Опитайте се да мислите трезво, което всъщност ви е присъщо и не се поддавайте на временните промени във вашето поведение.

Водолей

Водолеите кипят от енергия и никакъв контрол не може да им бъде оказан. Те са щури, независими, експериментатори от най-екстравагантен характер. А тази седмица всичко това ще бъде на квадрат. Какво да очаквате ли? Това дори астролозите не могат да предвидят.

Риби

Емоциите ще са водещи през тази седмица, а разумът отново сте го забравили някъде в задния джоб. Всяка ваша реакция е продиктувана от чувствата, а мислите ви са напълно объркани и подвеждащи. Опитайте се да стъпите за кратко на земята, заровете се в механична работа, за да възвърнете своя баланс.