Автор
Десислава Недева

Седмичен хороскоп: Страст за Овните, професионален фурор за Стрелците

През тази седмица Юпитер, планетата на разширението, любовта и пътешествията обръща своето движение и от ретроградна става отново директна. Как ще се отрази тази промяна върху света на всяка една зодия вижте в следващите редове:

Овен – Очакват ви стабилност и разцвет в любовните и партньорски връзки. Ако досега сте неглижирали интимните отношения, то сега е времето да им обърнете специално внимание.

Телец – Тази седмица сте на романтична вълна. Ще забравите за агресията и стреса от ежедневието и ще обърнете своята нежна и чувствена страна за околните.

Близнаци – Вечно летящи в облаците, сега Близнаците стават по-земни, стабилни и упорито ще преследват целите си. Или с други думи, успехът им е гарантиран.

Рак – По принцип сте доста сензитивни, но тази седмица интуицията ви ще работи на максимални обороти. Слушайте вътрешния си глас и няма да сбъркате.

Лъв – Следват няколко дни, подходящи за стартиране на ново обучение, кратки пътешествия и ползотворни комуникации. Лятото може да ви зове, но вашите задължение далеч не са приключили.

Дева
– Твърде вероятно е да попаднете в епицентъра на скандали и конфронтации, затова отделете време и се отдайте на релаксиращи и медитативни занимания.

Везни – Пазете се от остри разногласия и избухвания, когато общувате с околните. Може да си навлечете гнева на хора, от които после ще се наложи да търсите съдействие.

Скорпион – Много преживяхте през последните няколко дни, но ето че бурята вече отминава. Сега е време за засилен вътрешен растеж и мисловен анализ, за да подредите пластовете на вашето подсъзнание.

Четете още: Каква майка сте според зодията

Стрелец
– Очакват ви професионални постижения, които няма да бъдат толкова неочаквани, като се има предвид отдадеността на кариерата и засилената ви амбиция през последните няколко месеца.

Козирог
– Ще се наложи да се сблъскате отново с неразрешени от миналото ситуации в професионален аспект. Не си мислете, че сте се измъкнали на времето, а мислете как да се справите с належащите проблеми в работата.

Водолей – Тази седмица сте по-емоционални от обикновено, затова ви съветваме да бъдете по-разумни в делата си. Мислете преди да говорите и най-вече преди да направите нещо, за което после може да съжалявате.

Риби
– Винаги в търсене на хармония и тази седмица няма да бъде по-различна за вас, Риби. Имате нужда от почивка и това се забелязва дори от околните. Отдайте се на релакс и почивка и после с нови сили отново покорявайте върхове.