Всички ние имаме привлекателни качества, дори и да не сме сигурни понякога в тях. Вижте какви са те за всяка една зодия и разберете къде се крие силата на вашите чар и обаяние.

Овен

Като всеки роден лидер Овенът е човек, определящ сам тенденциите, без да ги следва. Въпреки импулсивния си характер, хората от тази зодия се отличават с непринудения си ентусиазъм и оптимизъм. Те привличат с широката си усмивка и приветлив характер, които карат другите непрекъснато да се въртят около тях. Смели и уверени са във всяко едно начинание, с което се захванат.

Телец

Хората от зодия Телец са най-добрите приятели, които можем да имаме. Телецът привлича останалите със своята непринуденост и чувствителност. На моменти могат да проявят упоритост, но това им качество определено се приема с положителна нагласа от другите.

Близнаци

Близнаците са самоуверени и винаги намират начин да разрешат по възможно най-умния и добър начин всеки един проблем, пред който се изправят. Не си падат много по плановете, но пък са готови да помогнат на другия във всеки един момент. Непрекъснато се стремят към развитие и имат енергия да постигат всяка цел, която си набележат. Животът с тях е рядко скучен.

Рак

Въпреки че хората от зодия Рак са твърде емоционални и егоцентрични на моменти, те привличат останалите с огромната си способност да обичат. Изключително любвеобвилни и всеотдайни, те са верни и надеждни партньори. Харесва им да обсипват любимите и приятелите си с много подаръци и изненади.

Лъв

Въпреки че се славят като най-горделивите от знаците в зодиака, Лъвовете привличат със своя харизматичен чар и неустоима визия. Те са амбициозни, дисциплинирани и изпълнителни. На тях може да им се има огромно доверие. Притежават изключително чувство за справедливост. Лоялни са и щедри към всички, които заслужат тяхното внимание и симпатия. Проявяват страст към всичко в живота. Сърцата им са отворени за красотата и всичко онова, което носи творческа енергия и градивна сила.

Дева

Практичните Девите се отличават с чувство за пресметливост. Те имат силно развит усет към естетиката, и всеки един детайл за тях е от изключително значение. Те са наблюдателни и се впечатляват от всеки един жест. Реалисти са, директни са и искрени. Нямат интерес да се правят на такива, каквито на са.

Везни

Везните са внимателни и проявяват изключителна деликатност в отношението си към всеки един човек. Те са старателни и обичат да изпипват до съвършенство нещата, с които се захванат. Хората от зодия Везни са големи дипломати. Обикновено те са тези, които първи ще протегнат ръка, за да се извинят. Те, заедно с Лъва, са най-големите миротворци. Не обичат да са в конфликтни отношения с когото и да било.

Скорпион

Обикновено на Скорпиона се гледа като на абсолютната противоположност на Везните. Те са интровертни личности, но качествата, които ги правят привлекателни за околните, са честност, откритост и лоялност.

Стрелец

Привидно апатични и антисоциални на моменти, хората от зодия Стрелец може да ни изглеждат отблъскващи на пръв поглед, но до момента, в който имаме шанса да ги опознаем по-добре. Качествата, с които най-много впечатляват околните, са склонността им към приключения.

Козирог

Някои хора могат да ги възприемат като арогантни и суетни, но всъщност са дълбоко емоционални и темпераментни личности. Козирозите са сред знаците, на които може да им се гласува пълно доверие. Увереността е сред качествата, които привличат околните.

Водолей

Обикновено се гледа на тях като на "бунтарите" на зодиака. Водолеите винаги търсят нови и вълнуващи неща. Това са хора с авантюристичен дух и се отличават със способността си да бъдат верни и всеотдайни приятели.

Риби

Макар и емоционални, чувствителни и донякъде идеалистични на моменти, хората от зодия Риби са изключително лоялни към околните. На тях може да им се има пълно доверие. Рибите имат качеството да виждат най-доброто в другите.