Автор
Десислава Недева

Новолуние в Лъв: Кои желания се сбъдват?

На 23 юли, неделя, точно в 12:00 часа, настъпва Новолунието в Лъв. То се случва в първите градуси на знака, което има отношение към нашите предци. Това може да се прояви както под формата на завещани вещи, така и на характер и талант. Независимо за какво става дума, семейните връзки и устои ще бъдат поставени на изпитание. Ако успеят да го преминат, чувството за сигурност и знанието, че винаги можеш да разчиташ на роднините си и имаш стабилна основа зад гърба си, ще ни изпълни с блажено спокойствие. Също така е твърде вероятно през този период (до следващото Новолуние) да срещнем някой близък или далечен роднина, с когото не сме се виждали от много дълго време.

Новолунието този месец съвпада с Марс, планетата на войната, което ще ни направи изключително чувствителни на всяка една критика и ще реагираме войнствено на невинните докачливи забележки от околните.

Подсъзнателно ще усещаме желание за незабавна промяна, а въздухът ще бъда наелектризиран от напрежение, но и вълнуващо очакване.

Както знаете, Новолунието е едно от най-подходящите моменти за изпълнението на магически ритуали. Всеки има мечти, които да го движат напред. Спрете за момент, съсредоточете се и подредете в главата си всичко, което искате да се сбъдне. Напишете го на лист хартия, за да се превърне в едно добре структурирано послание, което Вселената очаква да изпълни.

Четете още: Любовен хороскоп за всяка зодия


Темите на Лъва са свързани с индивидуалното у човека, външната изява, творчеството, децата, хазартните игри и романтичните отношения. Ето защо е добре желанията, които изписвате върху лист хартия с цветен химикал да бъдат свързани по някакъв начин с тази тематика. Ето няколко предложения за позитивни утвърждения, с които да заявите желанието си за сбъдване на съкровените мечти:

1. Аз съм готов открито да изразявам и заявявам себе си пред света.

2. Имам в себе си достатъчно сили и кураж, за да продължа напред и да постигна успех.

3. Разбирам своите вътрешни качества и таланти и ги демонстрирам свободно пред света.

4. Аз съм жизнен, обичащ, силен и щедър. Аз съм жив!



Не забравяйте да сложите, дата, име и подпис, за да бъде съобщените ви максимално точно и конкретно. Може да използвате и следните полускъпоценни камъни и минерали, които да подпомогнат концентрацията на енергия: тигрово око, огнен опал и карнеол. Поставете ги около вас, докато изпълнявате ритуала. А ние ви обещаваме, че скоро ще имате положителен отговор от Вселената по някакъв начин. Отворете съзнанието си и се оглеждайте за знаците на съдбата, които ще получите в следващите няколко седмици. Успех!