Автор
Woman.bg

Начинът, по който всяка зодия изразява любовта си

Овен

Когато харесват някого, овните са много постоянни и отстояват избора си. Често създават впечатлението, че нямат чувство за хумор и дори че са сурови, но всъщност са много забавни. Стига да ги опознаете, разбира се. В началото обичат да показват любовта си като си правят шеги на ваш гръб, но всъщност това е част от ухажването им.

Телец

Те са изключително аналитични, наблюдателни и понякога малко цинични. Когато демонстрират чувствата си, са много откровени и определено биха искали да разберете, че точно вие сте обектът на желанията им. Забелязват най-интересните ви и очарователни черти и не се притесняват да ви ги изброят.

Близнаци

Трябва да знаете, че те обичат разнообразието и трудно се отдават на нещо по-сериозно. И дори и да не са заинтригувани от вас за романтична връзка, те отново са склонни да демонстрират физическа близост вас, чисто приятелски. А когато са влюбени във вас най-вероятно ще дойдат при вас и ще ви го кажат в очите.

Рак

Една от най-романтичните зодии, която обожава да се грижи за другите. За да ви покажат, че искат да бъдат с вас, ще ви обсипят с цветя, комплименти, подаръци и много приятни изненади.

Лъв

Те са властни, емоционални и правят всичко, за да получат това, което искат. Обичат да бъдат център на внимание, особено на това на човека, в когото са влюбени. Ако са привлечени от вас, то очаквайте чести предложения за кино, театър, кънки и какво ли още не.

Дева

Педантични до болка и винаги безгрешни. Но ако забелязвате на моменти слабост и странно поведение от тяхна страна, честито – вие сте тръпката!

Везни

Ако представител от тази зодия иска да ви спечели, той ще се превърне почти в най-добрия ви приятел и винаги ще се отзовава, когато имате нужда от него. Ще направи всичко възможно, за да бъде част от живота ви.

Скорпион

Със скорпиона никога не е скучно. И в добрия, и в лошия смисъл. Една от хубавите му черти е искреността, но и нищо не може да го спре, когато изпитва желание просто да пофлиртува, с когото и да е. Той се наслаждава искрено и би прекарал часове да си говори с вас, ако има романтични чувства към вас.

Стрелец

Стрелците са дружелюбни и много комуникативни, но когато искат да покажат, че ги интересувате, те винаги ще търсят начин да осъществят физически контакт с вас.

Козирог

Често козирозите са срамежливи, що се касае до човека, в когото са влюбени. Когато се стремят да покажат, че изпитват силни симпатии, те ще го направят като потърсят съвета ви и ще сторят това, което им посочите за правилно, дори без да се замислят.

Водолей

Една от най-непредсказуемите зодии. Ще ви е трудно да разгадаете какви мисли са обзели един водолей и какво има намерение да направи. Често изразяват любовта си като правят шантави неща пред вас или просто ви обсипват с подаръци.

Риби

Рибите са откровени и много, много емоционални. Не се страхуват да изразят чувствата си и обичат да го правят по романтичен начин. Когато вниманието им е привлечено от някого те влагат цялото си сърце, за да го спечелят.