Автор
Woman.bg

Материалист или манипулатор. Какви са негативните ни черти според зодията?

Някои хора, убедени в своята безпогрешност, понякога забравят, че имат недостатъци. Истината обаче е, че перфектни хора няма. Всеки от нас има своите отрицателни черти и както винаги звездите казват тежката си дума и по тази тема. А и е добре да познаваме характера си, защото, както е казал Брус Лий "знанието ще ти даде сила, но характерът - респект".

Днес се занимаваме с негативните черти на представителите на различните зодии.

Овен – нетърпеливи, изискващи и упорити

Представителите на тази зодия до такава степен потъват в забързаното си и напрегнато ежедневие, че лесно се дразнят от тези, които не могат да наваксат с тяхното темпо. Те искат целия свят и са нетърпеливи, докато не го получат.
Лесно изпускат нервите си, когато се сблъскват с некомпетентност и това се случва кога с повод, кога без. При тях става дума за такъв инат, че могат дълго да блъскат главата си в стената, само и само да постигнат целта, която са си наумили. А често тя може да е доста абсурдна в очите на останалите.

Телец – материалисти и спестовници


Телецът е известен с работохолизма си и изобщо може да работи страшно усърдно, за да постигне целите си. Те обаче държат твърде много на материалните неща. Когато не те са важните. Известни са и като спестовници и това няма как да не е така, тъй като много добре боравят с парите. Трябва обаче да се научат да си вземат почивка от работата.

Близнак – манипулатори и лицемери

Представителите на тази зодия са природно интелигентни, но и те като всички други зодии имат своите отрицателни страни. Могат да бъдат доста лукави и са много изкусни в манипулирането на хора и ситуации . Бъдете внимателни, ако се срещнете с тъмната им страна. Могат направо да ви докарат до лудост с техните психологически машинации.

Рак – нетърпимо кисели

Всеизвестен факт е, че представителите на тази зодия са крайно емоционални. Когато обаче са в лошо настроение, раздразнителността им може да достигне такива висини, че никой да не може да ги изтърпи. Когато имат лош ден, просто ги оставете сами. Това е най-доброто, което може да се направи.

Лъв – суетни и деспотични


Лъвовете често имат мащабни и грандиозни планове за бъдещето. В стремежа си да ги реализират обаче могат да станат крайно деспотични и взискателни. Друга тяхна негативна черта е и невъзможността да приемат критика. Та била и тя конструктивна.

Дева – дребнави и прекалено критични

Да, всички знаем, че представителите на тази зодия са перфекционисти до мозъка на костите си. Тази тяхна мания обаче често прераства в педантичност. Освен това често карат хората до себе си да се придържат към стандарти, които са всичко друго, но не и реалистични. Просто трябва да си отдъхват от време на време.

Везни - манипулативни и прекалено добри в лъжите

Те са толкова умни и обаятелни, че лесно могат да ви хванат в мрежите си, ако са решили да го направят. Толкова са убедителни, че без да искате и вече сте си продали душата. Все пак хубавото на тази зодия е, че използват силите си най-вече за добри дела.

Скорпион-агресивни, контролиращи и обсебващи


Представителите на тази зодия са много особени - могат да бъдат или най-милите хора на света, или най-подлите.
Ако между вас и тях възникне конфликт, те бързо могат да станат агресивни, а тези, които се осмелят да им противоречат, ще изпитат върху себе си страшния нрав на скорпиона. На моменти стават доста обсесивни по отношение на партньора и дълго могат да живеят в миналото.

Стрелец – безразлични и нетърпеливи

Стрелците обичат да си казват всичко в очите, независимо колко обидно може да звучи понякога. Докато някои хора намират това за конструктивно, на други им идва в повече и го възприемат като абсолютна липса на чувствителност. Не са най-търпеливите хора на света. Могат да бъдат и прекалено обсебени от това нещо да бъде свършено бързо. Стават раздразнителни, когато нещо или някой ги забавя.

Козирог – песимистични, снизходителни и безчувствени към околните


Самите козирози възприемат себе си като скептични реалисти, но често тяхното отношение си е всъщност крайно песимистично. Представителите на тази зодия не отблъсква хората нарочно, те просто не могат да търпят глупостта. Затова и на мига ще срежат някой, който е имал неблагоразумието да изтърси огромна глупост пред тях.

Водолей – прекалено потайни и емоционално дистанцирани

Представителите на този зодиакален знак няма лесно да споделят тайните си с вас и определено не са от типа „отворена книга“. Когато не искат да говорят за нещо, дълго време ще им теглите с ченгел думите от устата. Когато искат да се откъснат от реалността, издигат стени около себе си, които са непробиваеми.

Риби – нерешителни, разконцентрирани и хаотични

Представителите на тази зодия често могат да бъдат нерешителни, когато трябва да взимат важни и тежки решения. Също така могат да изпаднат в състояние на самосъжаление. Затова е важно винаги да се стремят да виждат доброто.