Декември е месецът, в който се отдаваме на хубави емоции, вкусни ястия, приятни напитки и най-вече на любовта и топлотата на близките ни.

По време на коледните празници може би най-добре разбираме кой ни обича истински и колко е важно да споделяме радостта си с любим човек. Ако все още не сте го срещнали, може би точно сега е моментът това да се случи. А ето и какво са ви подготвили звездите и планетите през този вълшебен месец:

Стрелец

(22.11 – 21.12)

Меркурий и Слънцето са в знак Стрелец между 9-ти и 21-ви, което ще ви даде възможността да се съсредоточите върху себе си и може би да отворите нова страница в живота си. Преследването на нови цели и новият ви подход към околните, ще ви помогне да се срещнете с хора, с които да си допаднете и да създадете нови контакти. Запознанствата ви по всяка вероятност ще се осъществят чрез ваши приятели или на работното място. Просто не спирайте да бъдете социално активни. Ако имате човек до себе си, сега е най-подходящият период да се отдадете на романтиката.

Козирог

(22.12 - 19.01)

Марс ще контролира амбициите ви през целия месец, така че това обяснява силния ви прилив на енергия и желанието да вървите напред. Но не забравяйте, че ако сте във връзка, всички вечери, прекарани в офиса, няма как да не дадат отражение върху интимния ви живот. Стресът на работното място и проблемите вкъщи може би ще ескалират около средата на месеца, ако не сте предприемете нужните мерки. Ще бъдете много контактни и ако все още не сте срещнали половинката си, това може да се случи на работното място и дори чрез интернет, тъй като Венера се намира в зоната на технологиите. Пълнолунието на Коледа ще ви накара да бъдете мили с околните и ще чувствате силна привързаност към някого.

Водолей

(20.01 – 18.02)

Новолунието на 11-ти ще ви принуди да се гмурнете в нови предизвикателства, а благодарение на Марс, ще се радвате на неуморен изследователски и приключенски дух, но внимавайте. Не се обаждайте на бившия си приятел и не закачайте чуждите половинки, особено ако имате връзка. Дори и да сте самотни, не смесвайте приятелството и интимния си живот между 04-ти и 14-ти, което ще рече не само да не правите секс с приятел, но и запознанството на партньора ви с компанията ви, също не е добра идея.

Риби

(19.02 – 20.03)

Марс ще нажежи сексуалната ви енергия и ще ви накара да бъдете много активни в тази област през целия месец. Ако имате партньор, ще се радвате на хубав секс и ще получавате това, което искате. Увереността ви може да вземе връх, така че избягвайте споровете. Ако имате проблеми с половинката си, просто намерете компромисно решение. Ревността и недоверието само ще попречат на щастието ви. На Коледа ще сте настроени романтично, така че това ще е идеалният момент да подобрите отношенията си с най-близкия човек.

Овен

(21.03 – 19.04)

Благодарение на Венера ще бъдете в настроение за секс или поне ще търсите близостта с любим човек между 4-ти и 30-ти. Ако сте сами, имате възможността да срещнете някого, само при положение, че сте отворени към света и преодолеете чувството си на самодостатъчност, което притежавате в изобилие. През декември ще бъдете все така експанзивни и в приключенско настроение. Ще имате възможност да пътувате и да откриете нови неща, но не забравяйте, че в компания винаги е по-забавно.

Телец

(20.04 – 20.05)

Декември ще е хубав месец за връзката ви. Лесно ще постигате разбирателство с околните, а най-обещаващите дати за интимни преживявания ще са: 10-ти и 17-ти. Съсредоточете вниманието си над себе си и това, което ви прави щастливи, когато сте сами. Може би 18-ти би бил малко по-труден ден за вас, но не се притеснявайте. Не позволявайте на останалите да ви саботират. А в Коледния ден избягвайте контактите с непознати.

Близнаци

(21.05 – 20.06)

Благодарение на новолунието на 11-ти, връзката ви може да отиде на по-високо ниво, или ако сте сами, да срещнете новата си половинка. Вие сте контактни, така че запознанството ви с нови хора е сигурно, когато сте излезли да се забавлявате с компанията, на работа или на тренировка във фитнеса. Дори може и вече да познавате вашия човек, но да не подозирате. Любовта се ражда там, където най-малко очакваме. Ако пък вече сте обвързани, имате шанс да заздравите връзката си.

Рак

(21.06 – 22.07)

Този месец при вас Венера е в дома на любовта, така че ще бъдете в романтично настроение и ще изпитвате нуждата многократно да показвате на партньора си колко много го обичате. Ако все още сърцето ви е свободно, излизайте само с хора, които ще оценят естествения ви чар. Ще чувствате напрежение на 06-ти и 29-ти, затова на тези дати е добре да сте свободни и да вложите усилията в домашния си уют. Не се притеснявайте да общувате и не изпитвайте колебания в себе си. Независимо дали сте сами или имате връзка, бъдете искрени със себе си и околните.

Лъв

(23.07 – 22.08)

През декември, особено в началото, ще се чувствате добре и ще бъдете благоразположени към света. Също така ще сте готови за нови авантюри. На 04-ти и 14-ти е много вероятно да влезете в конфликт с половинката си относно финансови проблеми, но на 10-ти имате идеалната възможност да се отдадете на романтична вечер. Ще се наслаждавате на живота си и ще се чувствате комфортно в кожата си.

Дева

(23-08 – 22.09)

Ще изпитвате нужда да останете повече време у дома си, но ако сте сами, по-добре се замислете. Според планетите 17-ти ще бъде благоприятен ден за среща. Ако пък вече си имате половинка, на 25-ти е подходящо да споделите емоциите си. Ще имате възможността да намерите баланс помежду си. На 29-ти ще бъдете в изключително добро настроение, така че го прекарайте в приятна компания и с хора, които ви карат да се усмихнете.

Везни

(23.09 – 22.10)

Марс ще е под знака на Везни до 03.01, така че до тогава ще бъдете силно мотивирани и ще преследвате целите си. За разлика от ноември през декември ще бъдете много активни и ще отстоявате себе си. Марс ще ви подтикне да опитате нови подходи и да откриете нови истини, така че ако сте обвързани, бъдете инициативни. Недостатъкът на везните е пасивната агресия, но тя може да бъде преодоляна, ако сте искрени със себе си. Венера ще ви помогне да намерите новата си половинка през декември, ако все още сте сами.

Скорпион

(23.10 – 21.11)

Благодарение на Венера ще се чувствате красиви и ще бъдете още по-социални. Магнетичността ви ще бъде още по-силна на 17-ти и 24-ти. Ще бъдете провокирани и от Марс, така че е добре да внимавате. Не задържайте гняв в себе си, когато не всичко се получава така, както го искате, защото това ще ви направи агресивни. Ако се налага да проведете важен разговор с колега и близък човек, е най-добре да го сторите на 19-ти.