В любовта рядко нещата вървят гладко. За щастие имаме под ръка астрологията, към която винаги можем да се обърнем за съвет.

Дали звездите ви вещаят късмет на любовния фронт тази пролет разберете в следващите редове:

Овен

Ако не сте обвързани, мили Овни, пролетта е моментът да промените това. Социалният ви живот процъфтява, а с него право пропорционално и любовните авантюри. Внимавайте обаче да не попаднете в плен на вечната любов, защото звездите обещават брак. Така че ако не бързате да минавате все още под венчилото, успокойте малко страстите.

Телец

Ако вече имате до себе си половинка, пригответе се да изживеете най-щастливите и пълноценни мигове в своята връзка. Очертават се пътувания на къси и дълги разстояния, които ще обогатят и освежат отношенията помежду ви. Затова запретвайте ръкави, мили Телци, довършете започнатите вече проекти, отделете малко пари и събирайте багажа. Светът е голям и забавление дебне отвсякъде.

Близнаци

Стари любовни истории могат да ви преследват и в близкото бъдеще, скъпи Близнаци. Ще имате усещането, че получавате дежавю. Но това не бива да ви притеснява. Помните ли онзи сладур, който срещнахте на бара през лятото на 2012-а, но така и не успяхте да се видите на четири очи? Е, сега ще имате тази възможност! И този път се възползвайте максимално!

Рак

Очаквайте истински любовен зов! Пролетта ще се отрази благотворно върху целия ви организъм и ще излъчвате флуиди в радиус от 100 километра. Алармата е включена, на вас остава само да изберете на кой от хилядите кандидати да обърнете внимание. Изпълнени сте догоре с романтична енергия, която само чака единствения, за да бъде освободена. Послушайте сърцето си, то ще ви отведе при правилния човек.

Лъв

Намирате се в момент на самообновление и това неминуемо ще засегне и любовния ви живот. Когато намерите себе си, започвате да привличате и партньори, които резонират с вашата новооткрита същност, скъпи Лъвове. Затова се пригответе за невероятни изживявания. Ще видите колко забавно е всичко, което досега сте отричали. Разширявате хоризонти и покорявате нови върхове. Това е всичко, за което можете да мечтаете! И повече!

Дева

Обзело ви е спокойствие и дълбочина. Вие обичате сигурността и тази стагнация изобщо не ви плаши. Даже напротив, ще се наслаждавате на естествения ход на събитията и ще кроите заедно планове за бъдещето, защото знаете, че нищо не може да застане на пътя ви. И сте прави. Дори звездите се отдръпват и правят път към едно безпроблемно осъществяване на всички ваши мечти. Но нали знаете, внимавайте какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне!

Везни

Везните по принцип са невероятно магнетични без да полагат каквито и да е усилия, но сега направо пръскат чар с килограми и омайват всеки, който ги погледне. Хората не просто са запленени от вас, скъпи Везни, те наистина ви имат доверие. Това крие известни рискове, тъй като е възможно да привлечете някой, който е крайно неподходящ за вас. Когато изпращате любовни сигнали, трябва да поемете и отговорността на лавината обожатели, която ще ви залее. Изборът е във ваши ръце, затова избирайте със сърцето си!

Скорпион

Скорпионите се славят като най-сексуални, но сякаш въображението им не работи на пълни обороти тези дни. Вероятно се чувствате съкрушени, че либидото ви не е в обичайния си максимум, но всяко нещо има своята положителна страна. Възползвайте се от тази ситуация и се опитайте да пренесете любовта си на друго ниво. Дайте всичко от себе си, без да очавате нищо в замяна. Резултатите ще ви замаят.

Стрелец

Любознателността на Стрелеца е пословична и тази пролет тя ще отвори врати, които ще ви разкрият един непознат за вас свят. Ще бъдете една истинска Алиса в страната на чудесата, затова не му мислете много и последвайте белия заек. Знаем, че гледате скептично на тази прогноза, но повярвайте ми, има все още неизследвани светове, за които дори не сте подозирали. Запретнете ръкави и се пригответе за едно вълнуващо изживяване.

Козирог

Имате ли в живота си някой бивш, който не можете да забравите? Внимавайте когато излизате и винаги обличайте новата си рокля, която подчертава извивките на вашето тяло, защото вероятността да го срещнете е голяма. Как ще се развият нещата помежду ви, зависи само от вас. Звездите ще ви подкрепят какъвто и сценарий да сте му подготвили – скандал, натриване на носа или неприлично предложение.

Водолей

Нали знаете, че гордостта и страстта рядко вървят ръка за ръка. Потискането на първото неминуемо води до засилване на второто. Опитайте се да пръглътнете своето его, горди Водолеи, ако искате любовният ви живот да изживее разцвет. Позволете на човека до вас да опознае вашата нежна страна, скрита зад обичайната ви увереност. Това определено ще подейства като афродизиак и ще раздвижи леко останалите на заден план сексуални трепети.

Риби

Ако напоследък чувствате стагнация на любовния фронт, опитайте нещо, което не сте правили досега. На първо време се опитайте да се освободите от навика да угаждате на всички. Погрижете се за себе си, правете това, което ви се прииска на момента, прекарайте малко време разделени със своя партньор. Следвайте личните си интереси, виждайте се с приятели и си живейте живота. Неусетно всичко отново ще си дойде на мястото, само защото сте отдръпнали цялото напрежение, което създавате чрез фиксирането върху проблема. Отпуснете се! Пролет е.

Автор: Десислава Недева