Автор
Woman.bg

Любимите храни на всяка зодия за 2016 година са...

Започваме с Овните, които отново показаха характер и сила със своето (не)здравословно меню - пици, паста и какво ли още не. Общо взето, менюто на рогатата зодия е богато на въглехидрати и бавно-разграждащи се захари.
Телеците доказаха, че можем да се храним основно със сладкиши - торти, пасти, кремчета и не само.
Всеизвестно е, че Близнаците обожават картофени ястия. Пържени, печени, на фурна или не... всяка рецепта, съдържаща картофи им е вкусна.
Забелязали ли сте, че Раците са първи, когато стане дума за барбекю брънч? Да, тази година, те предпочитат добре изпеченото месо на скара.
Ах тези Лъвове! Те отново изпъкват със своя изтънчен вкус, хранейки се основно с риба, морски деликатеси и суши деликатеси.
Девите, обикновено се стремят да водят здравословен начин на живот. Това обяснява и защо са наблягали на салатите и свежите продукти.
А Везните предпочетоха италианската кухня.
Скорпионът се отдаде на сладки кулинарни изживявания, хапвайки редовно сладолед. Представителите на зодията споделят, че и през зимата обичат да вкусват от студения десерт.
Сервирайте супа на Стрелец и може да бъдете сигурни, че ще бъде щастлив. Но не коя и да е - пилешка и/или таратор.
Козирог - Кой би могъл да предположи, че Козирогът обича суши?! Водят оспорвана битка с лъвовете, кои въпреки всичко и всички са начело в надпреварата.
Водолей - Бургери, Хамбургери и отново Бургери. Мнозина от представителите на зодия Водолей, признаха своята слабост към бързата храна.
През 2016, Рибите изразиха своите предпочитания за домашно приготвените ястия. Представителите на тази зодия са домошари и обичат семейния уют, а уханието на вкусно сготвено ястие им е любимо.