Според китайския хороскоп 2017-а минава под знака на Червения огнен петел. Нейното начало ще бъде поставено на 28-и януари и ще продължи 13 месеца – чак до 15 февруари 2018. Това е годината, в която, за да постигнете целите и мечтите си, ще трябва да положите необходимите за това усилия, да работите усърдно и всеотдайно. Търпението е основното качество, което ще ви ръководи по пътя към постигенето на набелязаните цели. С две думи усилената работа е ключът към постигане на успехи през 2017-а! За постигането на финансови облаги и просперитет от съществено значение е да бъдете честни и лоялни. Рисковите и прикрити начинания няма да ви донесат късмет.

Годината е в елемент Огън. Какво означава това?

Червеният петел през 2017-а се намира в елемент огън, което означава, че годината минава под женския знак - Ин. Това ще рече, че човек трябва да се отнася с разбиране и хармония както към външния свят, така и към себе си. Проявяването на агресия и грубост само може да ви навлече повече проблеми и недоразумения.

Петелът може и да е червен, но не това е цветът на късмета тази година

За да ви върви по вода през цялата година на Огнения петел, избягвайте носенето на тоалети, бижута и аксесоари в червено. Земните цветове като кафяво и жълто са най-подходящи за всички 12 знака на китайския зодиак. Годината на Петела обещава да ви донесе много късмет и ако заложите на лилавите нюанси – може да ги използвате като акцент под формата на обеци, брошка, чанта или част от облеклото.

Нова любов

Китайският хороскоп за 2017-а прогнозира за необвързаните да открият своята половинка. Годината на Петела е благоприятна за брака и връзките. Годината е благодатна и за забременяване. Така че, мили дами, ако искате скоро да се сдобиете с рожба, сега е времето да действате.

Най-голям късмет годината на Петела ще донесе на...

Най-много късмет и благоденствие годината на Петела ще донесе на хората от зодия Дракон. Успешна ще е тя и за представителите на Змия, Вол и Петел. За тези от зодия Плъх и Тигър ще бъде добра. За родените под знаците Коза, Глиган и Маймуна тя ще поднесе както добри, така и не дотам приятни изненади. Известни грижи може да донесе на зодиите Заек, Кон и Куче. Ако обаче съумеете да проявите здрав разум, целеустременост и воля при справянето с проблемите, нищо не би могло да ви попречи в постигането на целите ви.

Аметист и топаз

Тези бижута ще привлекат към вас любовта, здравето и успеха.

Мислете позитивно

Китайските астролози твърдят, че позитивното мислене през тази година е наситено с уникална вибрация, която има силата да привлича към нас всичко онова, за което си мислим и към което се стремим. Така че, мили дами, колкото по-позитивно мислите и вярвате в късмета си, толкова по-голям е шансът за реализиране на вашите най-съкровени и смели мечти.

Какво ще донесе годината на Огнения петел на всеки един знак от китайския зодиак, очаквайте да научите в следващия материал >>