Автор
Woman.bg

Каква ще бъде вашата свекърва според зодията й

Отскоро сте сгодени или трайно обвързани? Може би вече се питате каква ли ще бъде бъдещата ви свекърва и дали ще намерите общ език. Разберете коя зодия е и ние ще ви помогнем да я привлечете на ваша страна.

Вижте какво казват звездите за характера на майката на бъдещия ви съпруг и как бързо и лесно да избягвате конфликтни ситуации с нея.


Овен

Всъщност тази жена с радост ще предаде сина си във вашите ръце. И то не, защото не го обича. Напротив, тя сигурно го обича повече от вас, но има толкова много други по-забавни неща за вършене от грижата за порасналия и’ син. Тъй като самата тя е властна и може би е имала проблеми със своята свекърва, ще се опита да не допуска същата грешка и ще ви предостави време и пространство да взимате сами своите решения (нищо, че според нея всичките са грешни). Затова бъдете щастлива и уверена млада дама, независима и целеустремена. Тя ще уважи тези ваши качества.


Телец

Тя е вечното дете и вечната майка. Обича да колекционира всякакви неща и къщата й’ да е пълна с хора. Или ще ви хареса, или не. Средно положение при нея не съществува. Семейството е от първостепенно значение за жените Телец и те ще направят и невъзможното, за да осигурят щастливо бъдеще на неговите членове. Съгласявайте се с нея поне по някои дребни казуси, защото ако не го направите, ще се запознаете с най-упоритото същество, което някога сте срещали.


Близнаци

Жената Близнаци мисли много и говори двойно повече. За сметка на това умело прикрива чувствата си зад широка усмивка. Никога не можете да сте сигурни какво точно изпитва в даден момент. Искрено ще се забавлява на шегите ви и безкрайно ще се отегчава на вашето мълчание. Важно уточнение – не й говорете лични неща. Само това, което сте чули или разбрали от някъде. Запознайте я със своите приятелки, направете нещо интересно заедно. А, и най-важното, обръщайте се към нея по име. Тя мрази да се чувства като най-старото същество на земята.


Рак

Тази дама е родена да бъде майка. Може да влезе в ролята на мъченица и на водач на клана, но едно е ясно – винаги постига своето. Независимо какво правите, тя винаги ще ви мрази за това, че сте отмъкнали скъпото й дете. Но имаме добри новини – поне ще се държи мило с вас. А вие в замяна се съгласявайте с всичко, което ви казва. Разпитвайте я за вкусни готварски рецепти и най-важното – никога не критикувайте сина й. Тя ще го приеме като обида към самата нея. Не е добра идея, нали?


Лъв

Тя се смята за кралица и очаква всички да се отнасят с нея по същия начин. Има нуждата да живее живота си както си иска и често става обект на клюки. Искрено се интересува от това какво мислите за нея и ако сте по-успешна в дадена област, трудно ще скрие завистта си. Затова е много важно да покажете своето възхищение. Правете й комплименти за очите, косата, дома, всичко, за което се сетите. Залейте я с необходимото внимание и госпожа Лъвица ще ви отвърне с изключителната си щедрост, безценни съвети и истинско приятелство.


Дева

Свекървите Деви са най-услужливите. Проблемът е, че понякога не правят разлика между това да ти помогнат и да ти управляват живота. Госпожа Дева е грижовна, честна и изключително умна жена. Освен това е раздразнителна и свръхемоционална. Веднага ще забележи олющения ви лак и бримката на чорапогащника. Ще знае кога сте загорили вечерята. Дори ще започнете да се чудите дали не ви следи. Свиквайте. На нея не й трябват очи, за да види всичко това. Тя просто знае. Какво можете да направите, за да се сближите? Само не й организирайте парти изненада, моля ви! Спонтанността не е силната й страна. Вместо това й купете подарък за специален повод или просто й изпратете картичка. Винаги показвайте колко сте й благодарни. Тя ще направи всичко за вас, ако се чувства достатъчно оценена.


Везни

Тя е елегантна, стилна и с добри обноски. Обожава да събира хората и да се наслаждава на успешното развитие на връзката им. Веднага щом станете част от нейното семейство, бъдете сигурни, че ще направи и невъзможното, за да ви хареса. Тя е пламенна защитничка на брака и няма да си позволи по никакъв начин да застраши вашия. Предвидливо ще запази дистанция и няма да досажда с непоискани съвети. От вас се очаква единствено да бъдете перфектната съпруга. Ако не знаете как, гледайте и се учете. Питайте я за всяко нещо, тя с радост ще ви отговори. Ако не можете да оправдаете очакванията й, просто й го кажете! Тя е справедлива и високо цени честността.

Скорпион

Нужни са й само няколко секунди, за да разбере истинската ви същност. А на вас ще ви отнеме цяла вечност, за да я спечелите. Скорпионите обичат да контролират нещата. Ако всичко се развива според желанията й, очаквайте една неустоима свекърва, в противен случай - истинскo бедствие. Дали ще ви хареса, зависи не толкова от това какво сте казали или направили, а от цялостния ви статус - потекло, образование и стил. Позволете й да си мисли, че тя командва парада. Оставете я да говори, каквото пожелае и не се набивайте много на очи. Има скрити дълбини, които са непонятни за вас, освен ако и самата вие не сте Скорпион.


Стрелец

Определено най-щурата свекърва, за която можете да се сетите. Тя ще прави поклонения в Индия, ще изкачва Килиманджаро, в леглото й ще гъмжи от животинки и ще изпраща картички до хилядите си приятели, пръснати по целия свят. В един момент тя е шумна и непрактична, в следващия - мъдра и проникновена. Трябва да направите нещо изключително фрапиращо, за да си навлечете гнева й. Г-жа Стрелец харесва всички - колкото по-интересна и необикновена сте, толкова по-добре. Възможно е да останете с грешно впечатление, че не ви харесва особено, тъй като има навика да говори повече отколкото трябва, но бъдете сигурни, че не мисли и половината от това, което казва. Оставете я да прави каквото пожелае. Не се обиждайте, ако отказва да гледа детето, когато я помолите. Тя просто е една нетрадиционна, но очарователна по свой собствен начин свекърва.


Козирог

Майката Козирог е амбициозна и ще иска най-доброто за своя син. Единственият проблем е, че тя дори не допуска, че това което е най-добро за нея, не е задължително да бъде най-добро и за сина й. На пръв поглед е чаровна, услужлива и грижовна, а какво всъщност мисли за вас остава мистерия за всички. Винаги се дръжте прилично в нейно присъствие. Госпожа Козирог предпочита безопасните и предвидими хора. В противен случай ще се отнася с вас хладно и сковано.


Водолей

Жената Водолей е непредвидима и ексцентрична. Не обича да й поставят етикети и никога няма да постави такъв и на вас. Високо уважава интелекта и постиженията и ще ви помогне да се реализирате във всяка една сфера от живота. Само с един поглед ще прецени дали от връзката ви ще излезе нещо сериозно или сте просто поредната. Ако не ви харесва, никога няма да го разберете. Тя е много добра актриса и винаги се представя в най-добрата си светлина. Важно е да не я засягате с думи, защото повече от всичко копнее да бъде ценена. Малък подарък или цвете ще отворят сърцето й към вас.


Риби

Емоционална и креативна, жената Риби вижда само доброто у човека, най-вече в лицето на своя син. Тя може да бъде както принцесата от приказките, така и мъченицата, която ще ви завлече веднага щом пристъпите в нейното царство. На мига ще прозре силните и слабите ви страни. Често ще се опитва да измъкне от вас всякаква лична информация. Внимавайте какво точно й споделяте, за да не се окажете прекалено зависими от нея. Ако искате да се разбирате, научете се да я величаете и да проявявате хладнокръвие в моментите, когато е напълно ирационална. С децата ви ще бъде емоционална, щедра и чувствителна.

Автор: Десислава Недева