Автор
Десислава Недева

Каква откачалка си според зодията?

Всеки си е луд по своему. Важното е да намерим същата откачалка като нас самите.

Ето какви характеристики, различни от общоприетите, притежава всеки един зодиакален знак:

Овен

Гръмогласна секси бъркотия. Силни, борбени и прями – това са типичните представители на зодия Овен. Също така и дразнещи.

Телец

Абсолютна надувка. Винаги се обличате по последния писък на модата, но често така прекалявате с контенето, че на пръв поглед хората ви мислят за абсолютни кифли.

Близнаци


Хаотична откачалка. Понякога връзката между ум, тяло и душа тотално ви се губи, като всеки елемент ви дърпа в противоположна посока.

Рак

Емоционална бомба със закъснител. Раците са истерични, хиперсензитивни, докачливи и настъпателни сладурани.

Лъв

Самовлюбена чаровница. Вие сте лидерът на психодиспансера. Шефът на откачалките.

Дева

Паник кралицата. Прекаленото мислене може да причини стрес на всеки един знак, но вашата тревога се издига на едно съвсем друго ниво.

Четете още: Тези 4 зодии лъжат най-често


Везни

Отчаяната съпруга. Имам чувството, че изразът „жаден за внимание“ е измислен, само за да бъде описан представител на зодия Везни.

Скорпион

Обсебващата орлица. Ако дадете воля на цялата ревност, агресия и параноя, които криете, ще се превърнете в откачалка номер 1 на зодиака.

Стрелец

Саркастичен мизантроп. Стрелците имат пъргав, но опасен ум и често злоупотребяват с острия си език.

Козирог

Бизнес откачалка. Понякога работохолизмът толкова обсебва личността ви, че човек започва да се чуди познавате ли други дестинации освен офиса и работните срещи.

Водолей

Белият бродник. Не знам дали сте фенове на „Игри на тронове“, но ако не сте, ето кратко пояснение: Чудатите ви предпочитания да скитате по света изглеждат супер яки само във вашите очи.

Риби


Космическа откачалка. Ако ви попитаме дали вярвате в извънземни, розови еднорози и русалки, няма нужда да ни отговаряте. По-често фантазирате, отколкото да живеете в реалния свят, така че отговорът е повече от очевиден.