Автор
Woman.bg

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

Пролетта сякаш трайно се e настанила по нашите ширини. Някои вече усещат пролетната умора, други кипят от енергия. Как се отразява смяната на времето на всеки един от зодиакалните знаци разберете в следващите редове.

Овен

Нетърпеливата и избухлива природа на Овена напълно се преобразява с идването на топлите месеци. Представителите на този знак стават по-земни и устойчиви в преследването на целите си. Умът им се избистря, продуктивността нараства. Затова ако не искате да съжалявате, че сте пропуснали нещо, мили Овни, направете го сега!

Телец

Телецът също придобива напълно неприсъщи за него качества. Обичащият монотонния начин на живот Телец изведнъж става смел и инициативен. Въображението му започва да работи на пълни обороти и без дори да осъзнава, посява зрънцата на един грандизоен проект. Уверете се, че този план е постлан с добри намерения, защото някой ден ще берете плодове му. Нека бъдат от сладките.

Близнаци

Близнаците са известни като многоръкият Шива и често се захващат с повече неща, отколкото могат да довършат докрай. Пролетта сякаш засилва това недотам позитивно качество, тъй като тя им носи оптимизъм и вяра, че могат да се справят с всяка щура идея, която им мине през ума. А те не са една и две, повярвайте ми. Съветваме най-искрено всички Близнаци да проявят балгоразумие и трезво да преценят възможностите си, за да не стане така, че от три стола, накрая да паднат на земята.


Рак


Раците обичат да мечтаят, като понякога нито един от бляновете им не се превръща в реалност. Защото освен време за мечти човек трябва да отдели такова и за тяхното изпълнение. За късмет на Раците пролетта им се отразява изключително ползотворно, защото те изведнъж придобиват амбициозност и бизнес нюх, които им гарантират стопроцентов успех на поставените цели. Затова, когато се целите, скъпи Раци, целете се високо!

Лъв

Всички знаем колко очарователни могат да бъдат Лъвовете. Тази пролет техният чар ще залее не само обичайните им близки и роднини, а ще излезе извън очертанията на приятелския им кръг, тъй като се очаква честичко да пътуват. С лекота ще изразяват емоциите си, които пък ще са в своя пик. Очакваме необвързаните Лъвове да срещнат своята половинка, защо не и някой чужденец, а семейните съветваме да внимават повече да не кривнат от правия път!

Дева

Работливите Деви, които са свикнали винаги всичко да върви по план, трябва да си приготвят дебелите нерви, защото нещата няма да са толкова гладки, колкото очакват. Възможни са недоразумения от всякакъв вид както в офиса, така и у дома. Проблеми със здравето също не са изключени, особено такива, които се отключват от стрес и напрежение. Ето защо всички Деви ще постъпят изключително мъдро, ако си вземат няколко дни отпуска и резервират стая в любимия си хотел. Спокойно, нищо няма да се разпадне, докато ви няма!

Везни

Знаем за Везните и тяхното непреодолимо желание да направят всички щастливи. Ако някой не го е разбрал, сега определено ще му се отдаде този шанс, защото алтруизмът на Везните ескалира до нечувани размери. За останалите това разбира се е добре дошло, но представителите на най-балансирния знак определено ще се чувстват на предела на силите си. Защото колкото и зареждащо да им действа тази тяхна всеотдайност, толкова им и черпи и от енергията. А тя несъмнено ще им бъде нужда, тъй като лятото тепърва предстои, а с него и изтощителните и безкрайни нощни купони. Затова пазете си силите!

Скорпион

По принцип Скорпионите кипят от енергия, но тази пролет няма да се радват на подобен ентусиазъм. Зимата явно се е отразила върху здравето и психиката им и това ще си личи. Обърнете внимание на здравето си, мили Скорпиони. Знаем, че за вас грижата за себе си не е от първостепенно значение, но е време това да се промени. Започнете дълго отлаганата диета или използвайте най-накрая картата за фитнес, която се подмята неизползвана в дамската ви чанта. Тялото ви ще бъде благодарно за това!

Стрелец

Да, Стрелците са отговорни и амбициозни, но не такъв ще бъде случаят тази пролет. Въпреки че отново ще ги съблазнява усещането за успешно приключила сделка, тези дни Стрелците все по-често ще пропускат сутрешните оперативки и срещи с важни клиенти. Въпреки че подобно откъсване от задълженията ще ви се отрази положително в дългосрочен план, все пак ви съветваме отговорно да приключите започнатите проекти, за да не скубете коси, когато дойде време за заплата.

Козирог

Козирозите ще се радват на завидно спокойствие и блаженство на два фронта. Както в работата, така и у дома ще цари хармония и щастие. Не се главозамайвайте, скъпи Козирози. Нали знаете, че няма нищо случайно. Положението, в което се намирате в момента, е резултат от работата и търпението, което сте положили в миналото. Ако искате тази нирвана да продължи и занапред, продължете да правите каквото и досега. Не се отпускайте, защото неприятностите дебнат зад всеки ъгъл!


Водолей

Обикновено Водолеите са си толкова самодостатъчни, че дори през ум не им минава да помолят някой приятел или колега за помощ. Тази пролет те ще разчупят този стереотип и ще покажат на света другото си лице – колко очарователни и общителни могат да бъдат, истински съперници на Лъвовете. Това ново амплоа не само ще разшири кръга им от познати, а ще увеличи още повече техните познания за света.

Риби

Най-емоционалната зодия ще има известни трудности да изрази чувствата си. Най-искрено съжаляваме за тях, защото какво по-голямо мъчение за един сензитивен човек от това да изпитва противоречие между съзнателните си и емоционални потребности. Използвайте пролетните температури и се разходете сред природата, медитирайте и се свържете с вътрешния си глас. Той най-добре знае от какво имате нужда.


Пожелаваме ви една цветна и изпълнена с положителни емоции пролет, която да подготви душата и тялото ви за дългоочакваното лято, когато мечтите стават реалност и възможностите за забавление са неограничeни!

Автор: Десислава Недева