Автор
Woman.bg

Как отделните зодии съгрешават със забранените субстанции

Несъмнено тази седмица отбелязахме много събития и празници, а един от тях бе и Денят на марихуаната. Днес ще ви разкажем малко повече за това събитие.

На 20-и април всяка година отбелязваме Световния ден на канабиса. От къде тръгва тази традиция?

Легендата гласи, че през далечната 1971-а година в Калифорния, петима американски тийнейджъри си уреждали среща всеки ден в 4:20 пред статуята на Луи Пастьор, за да търсят изоставен терен, засят с канабис. За съжаление те така и не го открили, но сред младежите в Америка изразът „4:20“ се превръща в кодово название за пушене на марихуана. Различни рок легенди, възпявайки този термин, значително помагат за неговото популяризиране и ето че днес се пренася в календара като четвърти месец (април) и 20-ти ден. Така тази дата се превръща в официален празник на канабиса и символ на цяла една култура.

Представяме на вашето внимание как отделните зодии предпочитат да релаксират със забранени и полулегални субстанции.

Овен

Овните са бързи и подвижни, затова рядко избират марихуаната като средство за релаксация. По-често посягат към еуфористичните наркотици.

Телец

Телците не обичат да използват забранени вещества, но ако все пак това се случи, определено биха заложили на марихуаната. Поне ще имат после оправдание за повишения си апетит.

Близнаци

Близнаците са доста разпръснати и не са придирчиви към използването на каквито и да е субстанции. Все пак избират такива, които им помагат да се концентрират.

Четете още: За какво мечтае в секса всяка зодия?

Рак

Силните емоции на Раците ги правят твърде напрегнати. Затова този знак обича да релаксира най-често с марихуана и други производни на канабиса.

Лъв

Всички си мислят, че Лъвовете са особено общителни хора. Това обаче съвсем не е така. За сметка на това, когато решат да съгрешат с някоя нелегална съставна, тя винаги е от тези, които ги прави по-разговорливи.

Дева

Девите се славят с грижата за своето здраве, затова биха използвали марихуаната като медикамент.

Везни

Везните имат остра нужда да се чувстват балансирани. Всяка непредвидена ситуация може да ги изкара извън равновесие. Но когато запалят един хашиш, всичко си идва на мястото.

Скорпион

Острият език на Скорпиона се развързва изключително лесно от канабиса, затова ако изобщо някога го видите в неестествено състояние, то определено ще е резултат от някой халюциноген.

Стрелец

Стрелецът е философът на зодиака. Ето защо често си свива цигара с марихуана и досажда на всичките си приятели, които са около него, със задълбочените си разсъждения за света и неговия смисъл.

Четете още: Тези три зодии са перфектните съпруги

Козирог

Козирогът е работохолик и има нужда да изпуска парата от време на време, ако не иска да изпуши в даден момент. Вместо това той изпушва един канабис вечер преди лягане и сутрин се завръща в офиса с още по-голяма амбиция за успех.

Водолей


Сигурно най-голям процент от всички хора, употребяващи марихуана, са Водолеи. Релаксацията е основната причина за техния навик, когато се приберат у дома след тежък работен ден, да полегнат на дивана и да запалят аристократично един коз.

Риби

Рибите се лъкатушат от едно емоционално състояние в друго и лесно се поддават на внушение, което ги прави лесни жертва на ефекта на марихуаната.


Автор: Десислава Недева