Хороскопът е чудесен начин да научим малко повече за човешката природа. Да не говорим, че е невероятно забавно! Особено пък тогава, когато става дума за харизматични качества.

Овен - страст

Овенът е привлекателен, независим и импулсивен, движи се бързо през живота и с лекота постига целите си. Прави всичко с много страст, всеотдайност и вдъхновение. Дава всичко от себе си, за да постигне това, към което се е насочил.

Телец - успех

Телецът е еманация на стил, успех и престиж. Представителите на тази зодия притежават лидерски качества, те са постоянни, изпълнителни и отговорни. Умеят да разбират и изслушват останалите. Винаги са готови да се притекат на помощ.

Близнаци – мъдрост

Близнаците са природно интелигентни. Те са силно интуитивни и зрели в разсъжденията си спрямо света, живота и хората. Усещат моментите, когато някой не е искрен към тях и ги лъже.

Рак - спонтанност

Ракът е непредвидим, спонтанен и експресивен знак. Склонен е да мени често настроенията си и да се хвърля от една крайност към друга. Това качесто обаче, учудващо, придава особено очарование на този знак.

Лъв - чар

Лъвове са обаятелни, красиви и харизматични. Едва ли има човек, който да не се е срещнал очи в очи с представител на този знак и да не е останал влюбен или запленен от неговия магнетичен чар. Лъвовета са добри оратори. Те умеят да говорят и само с думи са способни да поставят в краката си целя свят.

Дева - интелигентност

Девата има прагматичен ум. Тя е решителна и непоколебима, когато трябва да вземе решение. Представителите на този знак са изпълнителни и изпипват всичко в детайли. Любознателни и интелигентни, те са първите, които ще проявят желание за лична инициативност при появата на даден проблем.

Везни - чувствителност

Везните са дълбоко чувствителни, емоционални и състрадателни натури. Те са силно интуитивни и са наясно във всеки един момент как другите се чувстват. Изключителни емпати, те ще се опитат във всеки един момент да протегнат ръка, за да помогнат.

Скорпион - мистерия

Няма по-тайнствени, загадъчни и мистериозни създания от представителите на знака Скорпион. Това са хора, които ще разтърсят вашия свят, Те са способни както да ви направят най-щастливите хора на света, така и да вгорчат живота ви.

Стрелец - доброта

Ако търсите някого, който има златно сърце, това е човек от зодия Стрелец. Тези хора са родени любовници, отворени за обич и топлина към света и хората. Те са всеотдайни, истински и щедри. Обичат не толкова да получават, колкото да дават.

Козирог – спокойствие и стоицизъм

Понякога мълчанието е най-привлекателната чертата в характера на Козирога. Спокойствие, тишина и стоицизъм са отличителните качества на този знак. Козирогът остава винаги твърд в своите убеждения и ценности, никога не прави компромиси. Достойно защитава позицията си с уверен и спокоен тон. И това го прави особено харизматичен.