Автор
Десислава Недева

Благословена Луна изгрява в неделя

В неделя, 9-и юли, точно в 07:08 часа, настъпва Пълнолунието в Козирог, познато още като Благословената Луна. Очаква ви забележителна промяна в начина, по който възприемате света. Ще успеете да видите нещата от съвсем различен ъгъл, който ще ви даде такава перспектива, за която дори не сте и сънували.

Сега е моментът на високите температури, дългите нощи, времето сякаш е спряло и ако не сте във ваканция, със сигурност ви се струва, че скучното сиво ежедневие е по-тежко за понасяне от всякога. Никой не обича животът му да прилича на стопкадър на филм, но все пак не е краят на света и няма нищо лошо от време на време да си взимаме почивка от реалността, за да презаредим батериите. Точно за такова избавление идва неделното Пълнолуние.

Докато в повечето случаи енергията на Пълнолунието действа отрезвяващо и ни дава сили да излезем извън зоната си на комфорт, за да покоряваме нови хоризонти и да следваме мечтите си, това юлско Пълнолуние ще действа по точно противоположния начин – ще успеем да оценим това, което вече притежаваме и ще му се насладим до краен предел. Отделете време да благодарите на себе си, на Вселената, на Бог, за всичко, което имате. Като се замислите, никак не е малко, нали?



Както при Новолуние, така и при Пълнолуние, е удачно да се изпълняват определени ритуали, тъй като вибрацията от явлението е по-особена и е редно да бъде използвана ползотворно. Тъй като Козирог управлява парите и финансите, кариерата и положението ни в обществото, днес ви предлагаме един ефективен и лесен за изпълнение метод за привличане на финансово изобилие и кариерно развитие. Не забравяйте, че първите 8 часа от Пълнолунието са най-силни, но може да го направите и до 12 часа след неговия старт.

Ритуалите имат особено въздействие върху човешката психика и както знаете, колкото по-искрено вярвате в него, толкова по-голяма е вероятността за успех. Ето го и него:

Вземете лист и червен химикал. В горния десен ъгъл напишете датата и часа, в който сте започнали ритуала. След това направете списък с позитивни утвърждения, като ги номерирате. Те трябва да бъдат повече от три на брой. Ето няколко примера:

1. Имам уникални способности, които привличат изобилието към мен.
2. Аз решавам какво искам и го постигна успешно.
3. Всеки ден съм заобиколен/а с нови възможности, които аз осъществявам.
4. Обичам това, което правя и ценя себе си.
5. Аз съм човек, с когото се работи лесно и ценя колегите си.
6. Моите доходи растат постоянно.
7. Парите ми носят спокойствие и удовлетворение.
8. Аз получавам блага отвсякъде и от всички.

Завършете списъка с вашите имена и подпис, като не забравите преди това да благодарите, че желанията ви са вече реалност.

Сгънете листа, който използвахте за вашия ритуал и поставете монета някъде между сгъвките. Сложете този амулет в портмонето си и го носете навсякъде с вас. Убедени сме, че ще ви донесе късмет. Успех!



Четете още: Звездите вещаят: Подарък от съдбата очаква Девите