Автор
Цвета Герчева

Злато, платина и хайвер подмладяват косата през пролетта


Микрочастици злато, платина и висококачествен екстракт от хайвер са тайните съставки за млада и жизнена коса тази пролет, смятат експерти. Новата тенденция за скъпоценен лукс в косите е на Miriam Quevedo - един ВИП бранд, създаден в Испания, за да донесе разкош в живота на всяка жена, успяла да се докосне до продуктите му. Идеята на компанията е много проста - те правят козметика, която няма аналог никъде в света и влагат съставки, който поставят продуктите им в категорията „Върховен лукс”.
В Холивуд от няколко години са луди по Miriam Quevedo и серията им с хайвер.


Сещам се за страхотните им продукти, когато ги виждам изложени в notosgalleries, Sofiq Ring Mall – едно място, в което всеки път с удоволствие се "гмуркам" в търсене на нови модни приключения и качествена козметика.
Кератин, масла и витамини – това са съставките, на които залагат повечето продукти за коса. Когато към добре познатата комбинация от висококачествени ингредиенти обаче се добави прашец от злато и платина, резултатът е повече от впечатляващ – гривата буквално се озарява, а косата става жизнена и силна.


Сега сме на прага на пролетта и косъмът има много голяма нужда от качествено подхранване. Причината – студът през зимата и ползването на шапки правят косата накъсана и податлива на увреждане.
Ако не „стабилизираме“ гривата с достатъчно добра козметика до лятото, резултатът понякога може да бъде стряскащ – изтощена от честото боядисване и фризиране, прическата в края на август прилича на макара с оплетени конци. Именно затова специалистите съветват в края на февруари спешно да се погрижим за гривата.


Специалиастите от екипа на Miriam Quevedo са разработили серии с различни продукти - от шампоани до спрейове и масла със злато и платина, които са в комбинация с така полезния за косата хайвер. Скъпоценните частици са минимизирани чрез специална технология така, че да могат да проникнат в косъма и да го подхрянат в дълбочина. Те помагат на гривата да засияе от вътре навън и носят хубост на косъма на прага на пролетта. А както казват древни гърци, няма грозна жена с красива коса, така че не забравяйте да се погрижите за прическата си по възможно най-добрия начин.