Автор
Цвета Герчева

Женствеността пак е на мода с Кендъл и Кайли

Женствеността пак е на мода, а сочните форми никога не са били издигани в такъв култ, както сега. И не, не говорим за пищната епоха на Рубенс. Вече да си успяла, доказала себе си жена със съвсем леко закръглен ханш и стил, издаващ твоят вътрешен устрем към щастие е норма, към която всяка представителка на нежния пол се стреми. И това в никакъв случай не бива да се приема за тенденция, защото новите модни правила гласят - "Чувствай се добре в собствената си кожа и експериментирай - всеки бранд има дреха, подходяща за теб!".


Не случайно казват, че сега живеем в ерата на Кардашиян. Жените вече знаят какво искат и са успели да се научат как да показват красотата си. А женствеността сякаш се превърна в продукт. Именно него продават двете по-малки сестри на Ким Кардашиян - Кендъл и Кайли. Преди няколко години красавиците, които са сред на-популярните лица в социалните мрежи и имат милиони последователи създадоха своя марка, която нарекоха Kendall+Kylie.


Доскоро можехме да имаме тяхна дреха само, ако си я купим от чужбина. Докато обикалям в търсене на перфектната рокля за едно лятно парти в любимия ми notosgarlleries в София Ринг Мол, откривам, че брандът на Kendall+Kylie вече е позициониран и у нас.


Страхотна новина за дамите, които залагат на женствеността. Това така трудно постижимо излъчване не е таен секрет за фамилия Кардашиян, а дрехите на двете млади дизайнерки са страхотни и подхoдящи както за по-младите момичета, така и за зрелите дами, които просто искат да покажат, че се чувстват отлично в своята кожа. Точно както го правят Кендъл и Кайли.


Актуалната колекция на Kendall+Kylie ме изненада! Ама наистина много. Практичните дрехи на сестрите Джендър ( те носят различна фамилия от сестра си Ким, защото семейството им е с доста сложна конфигурация) са от много качествени материи, имат уникални кройки и не на последно място - карат ме да се чувствам красива и естествена.


Меря набързо няколко модела, взимам идеалната рокля за лятото и се настройвам на парти режим. Уравнението за топлите дни вече е решено: Kendall+Kylie = на много стил, женственост и страхотни кройки за лятото. Нямам тъпрение в notosgalleries да пуснат и зимната им колекция.


Всъщност, момичета, кога ще купонясваме?