Свети Валентин мина, Месецът на любовта също е към своя край, но нима трябва да се обичаме само в един ден от годината? Не е ли по-важно да се обичаме силно, често и истински? Да обичаме себе си, да обичаме живота!

Начинът, по който изглеждаме, дрехите, които избираме, отразяват именно това – как се чувстваме, какво излъчваме към света и как гледаме на него. В момента, в който зърнах нежната блуза на сърчица от новата колекция на Diesel в notosgalleries, наистина се влюбих! И си припомних историята на това как изпитах това чувство за първи път.



Случи се, когато бях на 12 години /мисля, че това е 5-6 клас/. Това беше от онези чисти чувства, когато не искаш нищо в замяна, а ти е достатъчно да размениш един скрит поглед. По това време чичо ми се бе върнал от чужбина и ми беше донесъл най-красивата червена блуза на света от еластично трико с три копченца отпред. Това беше първата ми дреха в червено и толкова много я харесвах, че мигновено се влюбих в облеклата и аксесоарите в този цвят... Баба ми, която беше /и все още е/висока 150 см и носеше 35 номер обувки, имаше един чифт отворени бели сандали. Бях им хвърлила око и един ден след училище, когато нямаше никого у тях, ги взех и се заключих в банята. Бях намерила отнякъде червен лак за нокти и с него "оцветих" цялата кожа на обувките. Дори ги повторих два пъти, за да не остане съмнение в ефекта. След това ги скрих в шкафа, където криех всякакви боклуци, за да не ги намери татко или баба.



В един от следващите дни си сложих червената блуза, нарязаните дънки и новите червени "лачени" сандали и слязох зад блока, където се събирахме с децата от квартала. Чувствах се като истинско красиво момиче. И още докато вървях по пътеката между блоковете, той /момчето, в което бях влюбена/ ме гледаше, както никога. В този момент, за първи път усетих това вълнение....Почувствах се истински красива и уверена в себе си. Не знам дали заради обувките, червения цвят или просто ми беше дошло времето да порасна, но ми хареса.

Осъзнах и силата на външния вид, на поведението, на дрехите, на аксесоарите на всичко това, което първоначално пленява погледа. Осъзнатото за пръв път чувство душата ти да лети, е незаменимо. Тогава си даваш сметка, че това е щастието... Да откриваш нови и непознати усещания. Усещания, които те карат да се чувстваш жив! Истински и цялостен!



Блуза Diesel SS'17 от notosgalleries

Панталон Attrattivo от notosgalleries

Снимки: Nev'Z Photography