Какво да взема в куфара си за почивка на остров?!
Разгарът на лятото е и чаканото пътешествие наближава, затова notosgalleries ме предизвикаха да селектирам перфектния багаж за почивка на топло място с шум на вълни.

Цяла година очаквам лятното пътешествие - да чувам вълните, да откривам чудни гледки, да имам пясък в косите си, да хапвам морски деликатеси, да се събуждам всеки ден с усмивка и да нося дрехи с цветовете на лятото.... А после денят ми да има своя перфектен завършек с плодово питие, получавайки целувка от залеза .
Дестинация: Балеарски острови! Палма де Майорка или някъде там...

Споделям някои неща, които съм планирала да взема със себе си на новото приключение, което ни очаква...
Идеи за лятни визии близо до морето, колкото щете, но това не пречи да ви покажа и моите цветни предложения, които да ви заредят с вдъхновение и копнеж по идващите топли дни. Когато сте на остров или около плажа, са ви нужни само няколко неща, въпреки че и с два чифта бански може да си изкарате страхотна почивка.

1. Феерия в цветове
Дрехите с олекотен силует и естествени материи са предимство. Особено, ако ще почивате на място с много слънце. Естествените материи няма да ви запарват и ще ви предпазят от обилно потене.
На първо и най-главно място са дългите рокли и поли от естествени материи. Цветното облекло носи много свежест и емоция, затова за почивка около море винаги избирам точно такива дрехи и артикули, в багри, които не мога да нося често в ърбан среда.
Задължително слагам най-прекрасната шарена пола от коприна на Ralph Lauren. Тя буквално събира погледите! Много е лека и феерична, точно каквито трябва да са дрехите за почивка на остров. Все пак трябва да има нещо, което морският бриз трябва да развява...

2. Удобни обувки за ходене
Еспадрилите са моят фаворит. Тези с надпис и сърце са ми любими. Те са на Colors of California, брандът предлага изключително интересни и свежи предложения в колекциите си за млади и уверени дами.
Ниските обувки тип римски сандал също са страхотен избор за разходки по плажа, а и не само.
За приятните вечери около бара на хотела са необходими малко по-високи летни сандали, точно като тези на Castaner.

3. Слънцезащита
Винаги, когато избирате слънцезащитни продукти, е добре да се насочите към една марка, която харесвате, тествали сте я или разполагате с добри отзиви за нея от приятели. Препоръчително е всички компоненти, осигуряващи защитата ви от слънчевите лъчи и след това, да бъдат от един бранд. Аз избирам продуктите на Lancaster. Полагам големи грижи както за кожата, така и за косата си, а брандът предлага и серия продукти за слънцезащита на косата, разработени с инфраред технология, които са чудесни за много сухи коси. Препоръчвам Multi-protective Hair Spray.

4. Бански костюм
Той е задължителен ! Особено, ако е цял. С целия бански тялото изглежда по-стройно, елегантно и женствено. Взимам този на точки!

5. Деним
Винаги слагам в багажа си един чифт дънки и едно яке от деним, нощите близо до морето са хладни, колкото и топло да е през деня. Моите избраници са от Free People и Levi's.


6. Сламена шапка, плетен клъч и голяма чанта за плаж - вечен хит са!

7. Приятнo четиво

Времето, в което ще имам време за него, е докато лежа на плажа, но е задължително.

Шапка Tantrend; Обувки Castaner; Обувки Castaner; Обувки Colors of California; Чанта Castaner; Пола: Ralph Lauren; Деним: Levi`s; Слънцезащита: Lancaster; Розова чанта: Fornarina; Жълт клъч: Tantrend; Обувки: Colors of California; Деним: Free people;

*Всички артикули от публикацията, можете да намерите на едно място – магазин notosgalleries, Sofia Ring Mall.