Автор
Цвета Герчева

Ново начало за гардероба - през 2017 г. заложете на зеленото

Пролетта вече официално дойде и е време да приберем дебелите вълнени пуловери в най-тъмния ъгъл на гардероба. Навън слънцето се усмихва все по-често, а дрескодът за сезона е "Свежо" - ето защо вече е крайно наложително да си поставим за цел да изглеждаме по-цветни, привлекателни и женствени и... да сложим нещо зелено. Именно това е и цветът на 2017 г. Според експертите нюансът е символ на новия живот, презареждането и здравето. Освен че носи изключително положителна енергия, зеленото е цвят, който отива на всяка дама - независимо дали е руса или чернокоса.

За да презаредя навреме гардероба си за новия сезон, поемам на модно пътешествие в notosgalleries - любимият ми мултибранд магазин, в който мога да открия всичко, което е способно да накара стилът ми да се почувства прероден.

Откривам страхотна чанта и обувки от новата колекция на roccobarocco, които ми носят настроение само като ги гледам. Когато сложа токчетата и усетя бродерията на чантата, настроението ми се оправя много бързо. Почти моментално. Всъщност, май няма дума за толкова скоростно оправяне на настроение. Вълшебната дума е roccobarocco...

Новите пролетни обувки вече са на рафта вкъщи и установявам, че щастието днес е постижима категория. Решавам да допълня релакса с ароматна сметанова свещ на Bomb cosmetics, която да ми донесе флорална сила за нови предизвикателства през пролетта.

Отпускам се и правя своя шопинг равнометка - днес в notosgalleries видях страхотен пуловер на Ralph Lauren, който се връзваше много добре с копринен шал в червената гама. Не си ги купих и вече съжалявам. Утре сутрин отменям първите си срещи в офиса и отивам до Sofia Ring Mall - явно е, имам спешна нужда от този зелен пуловер. Просто съдбата ни събра.

Докато правя своето второ пролетно презареждане на гардероба, попадам на един впечатляващ аромат на Bvlgari, който ми носи уханието на трева и разкош.
В сезона на хубавото време и цъфтящата иглика решавам, че една кошница за пикник би била перфектната инвестиция в удоволствието от свободното време. Взимам и нея и вече съм готова да посрещна пролетта. Презаредена.