Някои дами обичат да получават дрехи, други пътешествия и емоции, трети обувки, четвърти се радват на уреди за дома, но едно е общото – всички жени обичат подаръците!

Ако ви е трудно да изберете подарък за половинката, приятелката, майката или сестра си, веднага си спомнете за жените и тяхната вечна мания по мода, козметика и парфюми. Така няма да сбъркате с изненадата. Във всеки случай, каквото и да сте решили да потърсите, най-добрия вариант е да се отбиете в notosgalleries в Sofia Ring Mall. Интересни подаръци и готови предложения ви очакват на трите етажа на магазина.

Ако познавате вкуса ѝ, няма да сбъркате, ако изберете да заложите на дреха.

Потърсете нещо интересно, което тя сама няма да си купи. Жените обичаме красиви и практични дрехи, но искаме да получаваме като подарък точно обратното, затова ако заложите на нестандартното и смелота в кройка или десен, няма да сбъркате. Роклята на Other theory от пролетната колекция е прекрасен избор, ако жената, за която е предназначена носи романтиката в себе си.



Комплект луксозни гримове или прекрасен парфюм

При избора на парфюм заложете на нежността и интересния прочит на аромата. Love Story by Chloe е точно такъв аромат, а ако сте сигурни, кой е любимия парфюм на дамата заложете без притеснение на него!

Ако не знаете на каква марка козметика да се спрете, определено няма да сбъркате при качеството, ако заложите на Estee Lauder. Брандът предлага страхотна отстъпка от - 30 % на парфюми и козметика по случай деня на жената, което е повече от прекрасно, за да направите качествен подарък.