Вчерашният ден бе от онези приказните, за които си мечтаеш цяла седмица – спокоен и изпълнен с приятни емоции. Истината е, че през него не се е случило нищо толкова особено, но, както се убедих в последно време, човек трябва да се научи да цени малките радости в живота.

Утрото през въпросния четвъртък ме посрещна с галещи слънчеви лъчи, навлизащи в стаята през ефирните пердета, а аз му отговорих с мелодичен джаз, на чийто фон се оправях пред огледалото и пиех сутрешната доза кафе, гарнирана с любимото кокосово мляко.

Така заредена с позитивизъм пристигнах в работата, за да открия, че приповдигнатото настроение, което ме е завладяло от ранни зори, се е настанило и в редакцията на сайта. Работният ден мина неусетно бързо, но превърналата се в традиция вечеря с приятелки в четвъртък бе отложена с два часа. Реших, че най-добрият начин, по който мога да ги оползотворя, е обиколка по магазините. Всъщност в последно време точната дума не е обиколка, тъй като мястото, което посещавам, е само едно - Notosgalleries, по-простата причина, че там е събрано всичко, от което се нуждае едно модерно градско момиче – от дрехи и аксесоари през козметика чак до артикули за дома.

И този път посещението ми в любимия магазин не бе напразно, защото там се запознах с аrbū - нов бранд позициониран в Luxury organic сегмента.

Създател е Виолета Малинова – бивш телевизионен продуцент, която експериментира с идеята на екран , разработвайки рубрика за здравословен начин на живот / „На Кафе“ , Следобед с ТВ 7, Седмо Авеню / и установява нарастващ интерес в зрителската аудитория. Това я стимулира да направи голяма промяна и да създаде нова козметична линия, както и да дръзне тя да бъде поставена в категория висок клас. Убедена е ,че органик козметиката ще става все по-предпочитана и че това е новият тренд за лукс в света на грижата за кожата.

И тъй като твърдо вярвам, че кожата ми заслужава качествена и натурална козметика, реших да се поглезя с продуктите на arbū и по-конкретно с антицелулитен крем и козметика, разработена с българско розово масло, което е със защитен произход и има изключително лечебно действие, възстановяващо и забавящо стареенето на кожата.

На касата ме зарадваха с новината, че само тази събота и неделя (30.07 и 31.07) вече намалените с 20% продукти на марката ще бъдат с отстъпка от още 20%. Е, при тази вест няма как да не се върна за крема за лице и този за околоочния контур от серията Elements Extreme Nourishing, които подхранват, успокояват и регенерират. Идеални за времето, когато топлите месеци са зад гърба, те са разработени, за да подобрят естествените бариерни способности на кожата към студа и влажното време, като са подходящи дори за чувствителна, суха и атопична кожа.