Днес ще ви представим Мариана Печеян - една жена, която е собственик и управител на най-големия доставчик в световен мащаб на прочутата американска корпорация за инструменти и машинна окомплектовка „Кенаметал“ - „ВСК Кентавър груп“.
Освен всичко, тя е и един от най-лоялните клиенти на магазин notosgalleries, а в блога ни ще имаме удоволствието да ви запознаем с останалите от тях през следващите месеци.
Умна и наложила своето има в бизнеса, Мариана е успяла да се докаже в един почти мъжки сектор. Затова решихме да ви я представим в една по-различна светлина - като перфектната домакиня, влюбена в свежите тонове и качествения текстил за дома. Срещаме се в home департамента на notosgalleries в Sofia Ring Mall, за да си поговорим за живия бизнес, за красотата около нас и за уюта на дома.

Мариана признава, че често пазарува от notosgalleries, защото има всичко на едно място. Наскоро тя и семейството й се настаниха в нов дом, където могат да се забележат много от стоките на мултибранд магазина. "Тук са събрани много на брой марки и всички са страхотни. Има куп елитни брандове и разнообразието е наистина голямо - получи ли се е един моден букет - можеш да дойдеш и да си откъснеш най-хубавите цветя", казва Мариана. Тя признава, че често комбинира в личния си стил и в текстила за дома различни марки от notosgalleries. "Обикаляш и винаги можеш да си харесаш нещо.", казва тя и споделя, че що се отнася до текстила в спалнята залага много на Guy Laroche.


"Обичам да пазарувам от тук и дрехи за моя съпруг. Той харесва спортно-елегантния стил и често минавам през корнера на Camel в мъжкия департамент, за да му взема нещо", казва Марианna. "Моделите, които намирам тук на Lauren by Ralph Lauren също са много добри. Често пазарувам и от La Martina и LACOSTE.".

Мариана с любопитство разглежда новите пролетни предложения в notosgalleries. Харесва съвършенството в детайла (все пак тя наистина много разбира от елементи и форми) и не пропуска възможността да ми покаже любимите си чаши за кафе. "Виж колко са леки - ето такива си купих за новия дом", казва тя и обяснява, че почти целият текстил в къщата й е от notosgalleries. "Харесва ми това, че тук има разнообразие от цветове", споделя още бизнесдамата, която е и председател на дамския бизнес клуб у нас.


„Обичам бежаво-кафявата гама. Обожавам бебешките нюанси на розовото и резидата. Черно и бяло не могат да ме впечатлят“, разказва ми бизнесдамата, докато двете си говорим и разглеждаме актуалните предложения в home департамента на notosgalleries.

Мариана харесва нежните тонове и споделя, че сама е решила как да изглежда новата й къща, не е ползвала услугите на проектанти за интериора. „Аз съм си дизайнер. Като вляза в един магазин и видя, че има светла гама - веднага се насочвам натам. Ако видя черни, кафяви, сиви дрехи – не ми е топло. Не ми харесва това място. Обичам топлите цветове, които ти създават весело настроение. Младите жени като се облекат с тези тъмни, черни дрехи е ужасно. В САЩ например всичко е шарено и весело. Възрастните хора ходят с летни тонове и смятам, че така младеят повече. Човек се чувства по-свеж, когато сложи някакъв хубав цвят дреха", категорична е Мариана, която признава, че не е роб на марките.


"Интересувам се от дизайна и да е прилично, нормално скъпо. Понякога много скъпите неща не се оценяват, когато не са приятни за окото. Въпросът е така да съчетаеш дрехите и текстила за дома, че тоновете да са в хармония“, казва бизнесдамата.

Мариана разглежда всеки детайл от една покривка с любопитство и любов – обича да прави света си цветен и обожава перлите. „Те ми носят спокойствие“, признава една от най-успешните бизнес дами у нас.