Устни в матови кадифени нюанси, загадъчен поглед с безкомпромисно опушен грим и маникюр, сякаш докоснат от перлена магьосница – новата празнична колекция грим на Dior Splendor вече е у нас. Колекцията, специално създадена от Питър Филипс – креативен директор на Dior, носи усещането за ексклузивната дамска красота така, както само френската модна къща може да я представи – бляскава, но същевременно класическа и непреходна.

Изключителната колекция изследва в дълбочина блясъка и свойствата на пайетите и представя в нежен блясък скулите, маникюра и клепачите. Лимитиранитите продукти SPLENDOR включват мат и сатен сенки за очи и наелектризиращи и лъскави покрития, за да засилят очите, устните и цялостната магнетичност на дамската визия.

С тази колекция Питър Филипс остава верен на мисията на Къща Dior не само да подчертава красотата на жените, но и да ги прави щастливи.


Сенките за очи от новата колекция, която може да бъде намерена единствено в notosgalleries в Sofia Ring Mall, са наситени и силно покривни - много лесни за нанасяне и богати като цвят - в тях присъстват също нежните перлени отблясъци, така характерни за празничната колекция на Dior SPLENDOR.


Ружът е в класическо розово - безспорно нюанс, който отива на всяко лице. Той не е силен и натрапчив, а по-скоро е създаден с фини бляскави частици, така че да отразява светлината в областта на скулите, за да прави усмивката още по-женствена и загадъчна.