Когато идва пролетта и птиците запеят любовните си песни, душата се пробужда, копнееща за нови усещания. Въображението полита на безкрайни пътешествия. Емоциите разкъсват зимния пашкул и се зараждат нови надежди, мечти и любов към себе си и света. Пролетта е новото начало, а то винаги е дълго чакано. Тя изкушава с нови ухания и кара съзнанието да се отвори към пъстротата, радостта, любовта и светлината на природата, слънцето и дъжда. Най-лесно се излиза от зимната тъма с нов пролетен парфюм. А къде най-лесно да го открием, ако не в notosgalleries, Sofia Ring Mall.

Флоралните композиции винаги са били от първостепенно значение за парфюмеристите, особено когато водещите им нотки са от цветната градина на пролетта.

Свежа чувственост. Изтънчена женственост. Ярко себеизразяване.

Chanel No 5 L’Eau Chanel. Mon Guerlain. Poison Girl Eau De Toilette Christian Dior. Три парфюма, три истории, които аз ще преживея пролетно и ще представя и на вас.



Chanel No 5 L’Eau Chanel е съвършената пролетна чистота. Наследник на легендарната 5-ца на Шанел, той носи нейния дух, но и собствен характер и затова е толкова приветстван от дамите. Парфюм – нежност! Лекота, финес и деликатност. Прошепнати любовни думи в утринна роса. И колкото по-топли стават слънчевите милувки през деня, толкова по-ярко се откроява No 5 L’Eau. Алдехиди, цитруси, нероли, иланг-иланг, рози, жасмин, кедър, бял мускус са блестящите и свежи нотки, докосващи ме като мехурчета от студено шампанско. Много обичам този аромат и ще го нося интензивно в много топлите пролетни дни. Просто красив!

Mon Guerlain e женствен, топъл, мек и очарователен аромат. Лавандула Carla култивирана в провинцията Дром, Южна Франция, модерна и хубава. Пудрени ириси със зелен жасмин самбак.



Леки цитруси, тонка и типична солена, герленска ванилия. Одата на радостта! Изпълва ме с щастие, с желание за приключения, отдаване на удоволствията и ярко заявена женственост. По-сладък и плътен от Chanel No 5 L’Eau, Моn Guerlain ще ме съпътства в парфюмен облак, денем и нощем при излизания, разходки, срещи и забавления с приятели, чак до жарко лято. Пристрастена съм към този аромат и го ползвам постоянно, без да ми омръзва. Ако искате съблазън, то пробвайте изкусителния сок в бутилка Quadrilobé, една истинска икона, символизираща сила и сексуалност. Просто любов!

“Създаването на аромат е процес на емоция и интуиция. Той олицетворява чудото предложено от красотата на природата и подсилено от човешкия интелект.”
Жак Герлен, трета генерация парфюмерист на Guerlain

Poison Girl Eau De Toilette Christian Dior е новата, олекотена версия на вече добре познатия Poison Girl.



Вкусен, секси, сладко-горчив аромат. Eau De Toilette носи същото ДНК, но е олекотен и освежен. Няма я силната сладост от захаросани бадеми и светъл карамел, но усещам добавено горчиво нероли и леко кисели портокали и лимони. Тройката е успешно завършена от млади рози от Грас. Сладки червени рози, чиито листенца са сякаш захаросани. В средата на вълшебния сок се завихря малка буря от вкусна ванилия с нотки на горчиво какао. Съблазнителен, секси, вълнуващ. Ако харесва е опияняваща сладост и шоколадов вкус, то трябва да пробвате Poison Girl ЕДТ. Просто страст!

Напарфюмирани, весели и в ярки цветове остава само едно нещо, за да превземем изцяло пролетта.



Любов към мъж с безпогрешно умение да съблазнява, силен и уверен в обаянието и харизмата си, който изпълва въздуха с магнетична следа, която всеки би искал да последва, да открие и да помирише отново и отново. Той носи Le Male Essence de Parfum Jean Paul Gaultier, където кожа е комбинирана със сладки подправки, които се сливат с муск и градински чай. Силно начало от кардамон, лавандула и кожа, последвано от притихваща сладка канела разтопена във ванилия с тонка и пипер. Отдай се на чувствеността!

Това са моите ароматни предложения за приветстването на новия сезон! Тези и още други парфюмни творения ще откриете в съкровищницата на notosgalleries, Sofia Ring Mall!