Автор
Цвета Герчева

AngelEye London - в окото на празничната буря с перфектната рокля

Коледата идва, което означава, че парти сезонът е официално открит. В празничните вечери, придружени от много шум, веселба и зимнни емоции, всяка жена иска да изглежда красива и неотразима. Има ли обаче нещо, което може да накара дамите да се почувстват по-специални, от новата рокля? Според нас в woman.bg – не. Ето защо поехме в търсене на перфектната рокля за коледното или новогодишно парти.

Представяме ви няколко страхотни рокли, които открихме в notosgalleries – единствения по рода си department store у нас. Пайети, дантела и класически кройки – новата колекция на AngelEye London е повече от впечатляваща.

Създаден през 2008г. в британската столица, AngelEye само за няколко години се превръща в глобален моден бизнес. У нас можете да намерите дрехите на марката единствено в notosgalleries.

Инспириран от лондонската модна сцена, брандът е предназначен за кокетната жена – обичаща както романтката, така и винтидж стила. Независимо каква дреха ще изберете за коледното или новогодишно парти, дизайнерите на AngelEye са създали дрехи, подходящи както за дългия ден в офиса, така и за блясъка на модния подиум.

Британският бранд носи усещането за лондонския градски стил, а класическите комбинации от сиво и черно, както о черно и бяло властват в основния тренд на актуалната колекция. Разнообразни принтове или пък сако в стил Джаки Кенеди - AngelEye имат дреха за всеки вкус.