Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, забавете темпото през май. Чудесно време за романтика

Скъпи Скорпиони, началото на май в делови план носи динамика, ще се посветите на намирането на нови възможности и шансове за иновации в деловия процес. Възможна е промяна на активността – ако не сте постигнали успех в настоящата си област, е време да насочите вниманието си към други области на развитие.

През този месец може да се сблъскате с някои предизвикателства в работата и личния си живот. Липсата на вътрешна хармония не позволява на представителите на този знак да вземат балансирани решения. Усещането за липса на почва под краката ви и хаос ви лишава от реализма на събитията, които се случват около вас.

В тези условия само естествената ви способност да оцените трезво ситуацията ще ви помогне да останете на повърхността и да се справите със задълженията си. Най-важното е да не губите време в безделие, забавления и бездействие, а да използвате този период на просперитет, за да укрепите позицията си и да намерите нови решения.

Мнозина ще се чувстват уморени. Натрупана е физическа слабост, която внимателно сте потискали и пренебрегвали в миналите месеци. Сега ще трябва да решите всички проблеми, като постепенно забавяте темпото на работа и освобождавате повече време за възстановяване.

Скъпи Везни, в професионален план месец май може да ви даде възможност да научите нови неща
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, в професионален план месец май може да ви даде възможност да научите нови неща

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Прекарвайте повече време на открито, опитайте се да се разхождате в слънчевите дни – това подобрява мозъчната функция, стимулира производството на хормони, необходими за спокоен и здравословен сън.

Останете активни в личен план, продължавайте да се срещате с нови хора, направете живота си разнообразен и интересен – това е единственият начин да постигнете сериозен успех и да преодолеете периода на застой. Ще бъдете много популярни сред противоположния пол, възползвайте се, ако се чувствате самотни. Не давайте обаче на хората фалшиви надежди или причини да се държат свободно във вашето общество, освен ако няма реална причина за това.