Автор
Веселина Петрова

Войната между Меган и кралското семейство мина на нов фронт: домашно сладко

Войната между Меган Маркъл и кралското семейство продължава с пълна сила. Този път обаче тя се мести на нов фронт - произвоството на домашно сладко. Няколко дни след като херцогинята на Съсекс обяви пускането в продажба на първия продукт от новата си линия - ягодово сладко, Бъкингам отговори на удара със свой нов продукт.

В сряда официалният магазин на Бъкингамския дворец качи видеоклип в своя акаунт в Инстаграм, рекламиращ нов ягодов продукт, произведен от кралските особи.

На фона на музиката на Моцарт, изпълнена от квартет Disonance, се вижда как марката предлага на своите почитатели да се насладят на новия продукт - който пък е произведен от „най-добрите британски горски плодове“. Препоръчва се сладкото да се консумира с вкусна кифличка, кроасан или върху филийка препечен хляб. А цената на това кралско лакомство е 4,95 долара.

View post on Instagram
 

Не остава незабелязан фактът, че новото кралско домашно производство е представено на публиката броени дни след лансирането на продукта на Меган.

Съпругата на Хари все още не е споделила каква ще бъде цената, но нищо чудно да подбие пазара на кралския двор. Новото начинание на Маркъл е обвързано и с нейното ново шоу, което предстои да видим - отново по Нетфликс. В него тя ще споделя с нас „радостите от готвенето, градинарството, забавленията и приятелството“ - сделката е 100 милиона паунда.

View post on Instagram
 

Някои хора в Обединеното кралство вече коментираха негативно бизнеса на двойката, която забегна в САЩ. Лизи Кънди, кралски коментатор и бивша приятелка на Меган, нападна Хари и Маркъл, че в труден за семейството момент гонят бизнес цели.

„Мисля, че е доста безчувствено, когато Катрин преминава през това, през което преминава, и кралят също преминава през проблемите си с рака, наистина е безчувствено, ако трябва да бъда честна.“, казва Кънди.