Автор
Ива Петрова

Нойзи оправда сядането си зад волан под въздействието на алкохол със стрес

„Става въпрос за обикновен случай на моментен срив в разсъдъка“, така журналистът Ивайло Цветков-Нойзи оправда това, че е седнал пиян зад волана. Той разказа за психологическия катарзис, през който е преминал 5 месеца след ареста през ноември.

„Всекидневните сложни и стресови ситуации претоварват човешкия мозък до такава степен, че той понякога не е в състояние да прецени ситуацията и предприема ирационални действия и стратегии“, оправдава се Нойзи, без да уточнява каква точно стресова ситуация го е провокирала.

View post on Instagram
 

Не крие, че е изпитвал премазващ срам и сам не е вярвал, че е допуснал подобна глупост за първи път е живота си. „В килията е студено. Ноември е, спуска се оловносива сутрин, за пръв път в живота си съм пъхнат зад решетките. Извърших нереална глупост. Лежа на единствената метална пейка и студът се просмуква в костите. „Колегата“ по килия, около 22-годишен, ми дава единственото одеяло. Той поне ме разсмива – вътре е за открадната бутилка водка от денонощен магазин, след което, вместо да драсне нанякъде из квартала, седнал да си я изпие на тротоара пред магазина. Почти комиксов герой“, споделя за онзи съдбоносен ноемврийски ден Нойзи.

Мони Зенгинер от „Ергенът 2“ направи Евгени на пух и прах: Никога не съм го харесвала
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мони Зенгинер от „Ергенът 2“ направи Евгени на пух и прах: Никога не съм го харесвала

Автор Ива Петрова