Автор
Евелин Попадийна

Числото на сърцето: какви са неосъзнатите ви желания

Време е за малко нумерологични изчисления. Числото на желанието на сърцето разкрива за какво копнеете дълбоко в сърцето си и какви са вашите тайни, или дори неосъзнати мисли и желания.

Всеки един от нас е наясно с това, към което се стреми в живота си, но често има желания, които остават дълбоко заключени в душите ни и е много важно да се вгледаме в себе си, за да ги осъзнаем.

Те не се отнасят само за романтичните взаимоотношения, а и за избора на кариера, създаване на семейство и необяснимите чувства, които понякога се случва да изпитваме.

За да откриете своето число, е необходимо да използвате вашето цяло рождено име. Много е важно да вземете единствено числата, на които отговарят гласните букви в имената ви (а, ъ, о, у, е, и, й, ю, я).

Събирате стойността на всички гласни букви в името си и редуцирате, докато получите числата от 1 до 9 и 11, 22, 33.

Пример:
Мария Георгиева Тошева – а (1), и (9), я (3), е (6), о (6), и (9), е (6), а (1), о (6), е (6), а (1).
Това означава, че вашето Число на желанието на сърцето е 9.

1 - Ако това е вашето Число на желанието на сърцето, вие сте роден лидер. Възможно е да ви е трудно да се подчинявате на заповеди и напътствия. Отличавате се с амбиция. Знаете на какво сте способни и не се притеснявате да заявите себе си. Предпочитате професии, които не изискват да работите в екип и можете да спазвате собствен ритъм и правила. Щом веднъж отдадете сърцето си на някого, сте изключително верни.

2 – Вие копнеете за мир и хармония. Не се стремите към лидерски позиции и избягвате конфронтациите. Способни сте да разглеждате всяка ситуация от различни страни, търсейки баланса. Понякога сте склонни да се раздавате прекалено много за околните, пренебрегвайки себе си. Одобрението и любовта на близките ви са изключително нужни, за да се чувствате пълноценни.

3 – Вашата роля е да насърчавате другите да покажат най-доброто от себе си. Творческите ви способности са добре развити и сте много емоционални. Обичате забавленията и флирта, който ви зарежда със самочувствие и енергия. Понякога може да изглеждате непостоянни заради емоционалната си същност. В любовта се отдадени и романтични, винаги намирате начин да накарате половинката ви да се чувства специална.

4 - Вие сте организиран и прагматичен човек, на когото другите спокойно могат да разчитат. Стремите се да живеете според ясно начертан план. Притежавате силна енергия и лесно успявате да обедините всички около себе си, затова можете да бъдете добър водач на екип. В романтичните взаимоотношения също сте практични и предпочитате контролът да е във вашите ръце. Умеете да предразположите всеки да разкрие сърцето си пред вас.

5 - Вашата мотивация в живота е да се наслаждавате на свободата си. Промяната не ви плаши, а пътешествията, рисковете и приключенията събуждат страстта ви към живота. Рутината ви отблъсква, затова по всякакъв начин опитвате да избягате от нея. Сексуалната ви енергия е особено силна. Ако усетите, че някои потиска вашата необуздана енергия, по-скоро бихте се отказали от него.

6 - Откривате красотата на живота в хармоничните отношения и домашния уют. Лесно и дълбоко се привързвате към хората и предпочитате дългосрочните отношения – както в романтичен, така и в професионален план. Много е вероятно да започнете сериозна връзка на ранна възраст, както и да останете на същото работно място за дълго време.

7 - Не обичате да показвате чувствата си. В собствената си компания се чувствате комфортно и не се стремите да попадате в шумни компании. Предпочитате да останете в компанията на книги, филми и други произведения на изкуството. Склонни сте да останете дълго време сами, а когато откриете партньор, не държите всички да знаят. Умеете на наблюдавате и анализирате хората и лесно усещате, ако някой иска да се възползва от вас или ви лъже.

8 - Хората с това число се стремят да имат власт и контрол. Емоциите ги объркват и предпочитат по-прагматични отношения. Имат нужда да се чувстват важни – както у дома, така и в професията си. Вие сте силно устремени към повишение и развитие. Тъй като сте силен, способен и амбициозен, имате нужда да създадете семейство с човек като вас. Вашият партньор трябва да разбира какви сили ви движат и да не очаква романтични жестове.

9 - Имате идеалистичен поглед към света и силно развита емпатия. Точно затова внимавайте на кого се доверявате и кого допускате до приятелския си кръг. Когато се влюбите, го правите напълно отдадено и сте верни на партньора си. Имате добре развита интуиция и умеете да усещате хората, които нямат място в живота ви, преди да сте се привързали прекалено много към тях.

11 - Царското число! То разкрива много интуитивна и чувствителна натура. За вас казват, че сте много зрели за възрастта си. Умеете да виждате отвъд привидните истини за живота и това ви прави чудесен и мъдър съветник. Основният ви стремеж е да носите мир и хармония. Често ви избират за неформален лидер. В романтичните връзки сте много всеотдаен и обгрижващ.

22 - Вашата мечта е да създадете нещо значимо и голямо, което да бъде от полза на всички. Лидерството е дълбоко вкоренено във вас и ако възприемете тази своя роля в живота, можете да оставите след себе си наистина важна следа. В романтичните отношения сте по-скоро практичен човек с ясни цели и очаквания от една връзка.

33 - 33 е много рядко число, което ви подтиква да се раздавате на всички около себе си, особено ако усетите, че някой е изпаднал в беда. Сърцето ви е много голямо и винаги може да предложи разбиране. Това е така, защото 33 е числото на саможертвата. От вас всеки може да научи повече за това какво значи съпричастност и истинска любов. Това не ви прави уязвими, а напротив – зарежда ви с позитивна енергия и желание да създавате още повече добро около себе си.

Ведическа нумерология: разберете защо сте се появили на този свят и кого ще обичате според датата си на раждане
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Ведическа нумерология: разберете защо сте се появили на този свят и кого ще обичате според датата си на раждане

Автор Теодор Муховски