Автор
Ева Лъчезарова

Дейвид Бекъм не познавал Виктория като човек, когато се заклел да се ожени за нея

Дейвид Бекъм призна, че „не е знаел коя е Виктория Бекъм като човек“, когато се влюбил до полуда и се заклел да се ожени за нея.

Двамата се срещнаха за първи път през 1997 г., като Пош Спайс веднага разбрала, че той е мъжът на нейното сърце. Около година по-късно те обявиха годежа си на пресконференция и се ожениха още една година по-късно, след като се роди първото им дете, Бруклин.

Дейвид също бил сигурен, че ще се ожени за Виктория, въпреки че реално не знаел нищо за нея. 48-годишният бивш играч на Манчестър Юнайтед каза: „Седях в стаята си с Гари Невил, пуснаха песента на Spice Girls Say You'll Be There и аз се обърнах и казах: „Аз ще се омъжа за онази с късата черна рокля."

„Тогава много ми допадна и наистина я харесах, когато я срещнах за първи път. Не знаех каква е тя като човек, просто я харесвах, както повечето хора по онова време. Не знаех за кого се омъжвам или с кого ще бъда до края на живота си. Не осъзнавах каква силна жена е тя и това наистина ме привлече към нея повече от всичко, защото, честно казано, харесвам силните жени."

Появявайки се в подкаста на Джеймс Кордън, This Life Of Mine, той обясни, че са трябвали няколко години, преди да научи точните неща, които обича в нея. Той продължи: „Да, тя е красива и да, тя е секси, но ми харесва фактът, че работи усилено. През юли ще отбележим 25 години брак, заедно сме от 27 години и едва онзи ден си казахме, че всъщност доста се харесваме.

„Важно е, след като сме били заедно толкова много години. Все още можем да вечеряме, да се смеем и да се шегуваме или да не си казваме нищо и това е важната част от връзката." Той добави, че е най-щастлив, когато има малко „тихо време" със съпругата и децата си.

Дейвид и Пош Спайс споделят Бруклин, на 25 г., Ромео, на 21 г., Круз, на 19 г. и 12-годишната дъщеря Харпър. Двойката разкрива много елементи от връзката си благодарение на техните социални медии и документалния филм на Netflix. По-рано Дейвид каза пред Desert Island Discs на BBC Radio 4, че двойката е подновила обетите си през 2017 г.„Подновихме обетите си от [първата ни сватба]“, каза той. „Беше много по-уединено само с шест души в нашата къща.“