Автор
Ева Григорова

Още лоши новини: Възможно е диагнозата на крал Чарлз III да е по-тревожна, отколкото се смяташе досега

Крал Чарлз III наскоро наследи короната от майка си кралица Елизабет II, след като тя почина през септември на 2022 г. Преди около два месеца обаче беше съобщено от персонала на Бъкингамския дворец, че кралят се бори с рак на простатата и вече се лекува. Изглежда обаче, че има вероятност това да не е видът рак, който кралят има.

Според „In Touch“, настоящият монарх на Англия всъщност може да се бори с различен вид рак, който е публична тайна за членовете на персонала на кралското семейство. Но нито една официална публикация от който и да е член на британската преса все още не е съобщила за това.

In Touch разкрива, че според информацията, която са получили от кралското семейство, кралят може да страда от рак на панкреаса вместо рак на простатата, за който първоначално беше съобщено. Но по-притеснителният аспект от това е времевата рамка, за която се твърди, че е била дадена на краля да живее. Според In Touch, на крал Чарлз III му остават само още две години живот. Ако това е вярно, последиците може да са трансформиращи не само за семейството на краля, но и за цяла Англия. Съобщава се, че много от кралските служители вярват, че диагнозата рак на краля винаги е била по-лоша от това, което кралското семейство представя.

Ако новина в крайна сметка бъде потвърдена, това означава, че принц Уилям ще трябва да поеме своите кралски задължения като крал дори преди баща му да почине. Принц Уилям очевидно преживява невероятна болка в момента, тъй като тази възможна новина се добавя към вече опустошителните новини за диагнозата рак на принцеса Кейт, с която тя в момента се бори.