Автор
Антония Михайлова

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур е диагностицирана с аутизъм

Една от трите дъщери на Деми Мур и Брус Уилис - Талула Уилис, призна нещо много лично пред последователите си в социалните мрежи.

30-годишната жена сподели във видео в Инстаграм, че миналата година е била диагностицирана с аутизъм. На клипчето тя присъства на събитие с известния си баща, докато е все още дете. Тогава Брус държи за ръка Талула по време на интервю на червения килим. Докато той говори, момиченцето търка главата му и си играе с ухото му.

View post on Instagram
 

Припомняйки си с умиление за този момент с татко си, тя написа към видеото: "Кажи ми, че си аутист, без да ми казваш, че си аутист. Разбрах едва миналото лято и това промени живота ми“, допълва по-долу в коментарите наследничката на бившите звездни съпрузи.

Феновете на Талула реагираха бързо на признанието ѝ и я поздравиха за откровеността. На въпрос на почитател откога знае за диагнозата, Талула отговори, че е разбрала за състоянието си едва миналото лято. "Всъщност, това е първият път, в който публично споделям диагнозата си. Получих я миналото лято и това промени живота ми", заяви още тя.

View post on Instagram
 

Припомняме, че през лятото на 2023 г. момичето разкри на феновете си, че има здравословни проблеми, които са започнали преди няколко години. "През последните четири години страдах от нервна анорексия, за която не исках да говоря", каза тогава тя.

В битка с деменцията: Дъщерята на Брус Уилис Скаут сподели нови снимки на татко
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

В битка с деменцията: Дъщерята на Брус Уилис Скаут сподели нови снимки на татко

Автор Ева Григорова

Аутизмът е разстройство на социалното развитие, което засяга развитието на мозъка, а оттам и поведението на човек. Аутистите живеят в свой затворен свят, често пъти съпроводен от нарушения на социалните взаимоотношения, на речта и езика, повтарящи се стереотипни действия и др.

Първите признаци на аутизъм обикновено се появяват на възраст около 2-3 години. Те обаче могат да бъдат пропуснати, тъй като заболяването е спектър и педиатрите може да искат да дадат време на пациента да се развие, преди да поставят диагнозата.

View post on Instagram
 

Деми Мур и Брус Уилис имат три дъщери. Актьорите са женени от 1987 до 2000 г. След развода си със звездата от "Призрак", холивудският актьор се влюбва в актрисата Ема Хеминг. От нея актьорът има две дъщери: Мейбъл Рей и Евелин Пен.

В началото на 2023 г. сстана ясно, че Брус Уилис е развил фронтотемпорална деменция.

View post on Instagram