Щом сте стигнали до тук, можем само да ви кажем - БРАВО! Остават още два дни, в които ще се забавляваме заедно. Не забравяйте, че можете да повторите програмата когато пожелаете.


Ден 29
Остава още само един ден от 30-дневната програма на Живей Активно! Поздравления за постоянството, дисциплината и отдадеността през всичките дни! А дори и да сте пропуснали нещо, не се притеснявайте, важното е, че стигнахте до тук! 


Тренировка:
●      Грабнете маратонките и излезте в квартала за 30-минутно тичане или бързо ходене, като на всеки 5 минути редувайте спринт и бавно тичане за максимален ефект. 


Дневно меню:
Закуска: Чаша чиа пудинг с плодове приготвен от предишната вечер 
Обяд: Запечени на фурна броколи, сладък картоф и сьомга (около 300 гр.)
Вечеря: Тортиля на тиган с кашкавал, зелена салата, червен лук, чери домат, малки кюфтенца или наденички, сос по желание 


Забавно и сплотяващо вечерно упражнение: 
Облегнете се на стената със свити колене под ъгъл 90 градуса. Задръжте седнало положение, като едновременно притискате ръцете си над главата с леки тежести. А ако не ви се намират вкъщи, използвайте някой кухненски уред. Направете го с цялото семейство/приятели и се предизвикайте да издържите най-дълго време, за да победите останалите.

Ден 30
Поздравления! Успяхте да изминете пътя на това 30-дневно пътешествие на духа и волята. Надяваме се да ви е повлияло положително, да ви е мотивирало да живеете активно и вдъхновило да продължите да водите балансиран начин на живот.  


●      Започнете с 5-минутна загрявка с подскоци и бягане на място. 
●      Намерете спокойно и удобно място за 5-минутната медитация. Затворете очи, поемете дълбоко въздух, направете себе си центъра на внимание.
●      Същинската част е тук. Тренировката се състои от лицеви опори, клекове, планк, напади и бърпита. Повторете 3 пъти цялото упражнение. 
●      Когато приключите с физическата част, забавете темпото с 5-минутен стречинг. 
●      Сега е време да рефлектираме върху това 30-дневно предизвикателство на лист хартия. Прекарайте 10 минути в изливане на всяка емоция, изпитана през последния месец.  

Искаме да ви благодарим, че бяхте част от нашата кауза. Заедно успяхме да споделим страховете си, да преборим себе си и да преодолеем всяка пречка, която ни застрашава от това да постигаме мечтите си. Хранете се балансирано, спортувайте ежедневно, дори и през зимата, и никога не се спирайте пред трудности. 


Дневно меню:
Закуска: Две яйца на очи, препечена филийка и чери домати
Обяд: Здравословна зеленчукова супа, приготвена на обяд с булгур, тиквичка, домат, яйце и подправки
Вечеря: Запечен на фурна сладък картоф поръсен със сушени домати, боб, сирене фета, магданоз и подправки (около 350-400 гр.)


Забавно и сплотяващо вечерно упражнение: 
В края на нашето 30-дневно приключение може да изберете най-забавното споделено упражнение и да го повториш днес.   

(платено съобщение)