Автор
Ива Петрова

Тони Димитрова разтърси сърцата на почитателите си с тази вест

Тони Димитрова развълнува последователите си в социалните мрежи с това, което сподели в страницата си във Фейсбук. Певицата успя да предизвика у тях едновременно гняв и умиление, пише "Блиц".

"Днес, на гробищата в Бургас, в края, го намерих вързано много здраво за една пейка! Не се знае от кога! Красиво младо куче! Ти, който направи това, човек ли си?", пише талантливата бургаска певица.

Изразеното ѝ възмущение бързо се разпространи из интернет пространството, където мнозина бяха докоснати от трогателната историята за изоставеното кученце.

За радост както на певицата, така и на почитателите ѝ, историята има благоприятно за животинката развитие, което става ясно от следващия пост на изпълнителката.

Неочаквано добра комбинация: Тони Димитрова и Крум запяха заедно
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Неочаквано добра комбинация: Тони Димитрова и Крум запяха заедно

Автор Ева Григорова

"Мили мои, стопаните на този красив „Бобчо“ го намериха, благодарение на това, че толкова много от вас споделиха поста ми! Благодаря ви от сърце! Е, признавам, че ще ми е мъчно за него, и тъкмо се бях настроила във вторник да съм при него! Бобчо, расти на воля, момче, дано си обичан и щастлив! А аз ще те пазя в сърцето си!"