Автор
Антония Михайлова

Нова любов и драматични промени носи на три зодии новолунието на 10 март

Пролетта започва с красиво и съдбовно новолуние в Риби. Тъй като това съзвездие отговаря за сънищата, мечтите и фантазиите, това означава, че събитията през този период ще бъдат белязани под влиянието на собствените ни илюзии и желания. Например, някой може буквално да види насън момент от бъдещия си живот или любим, който скоро ще срещне.

Новолунието ще бъде в съвпад с планетата на кармата - Сатурн, а Сатурн ще бъде зад Луната и Слънцето. Нептун, господарят на божествената енергия, ще стои пред тях. Това предполага, че всички нови взаимоотношения ще преминат под контрола на Закона на съдбата - това означава, че предстоят кармични връзки, избори и преживявания.

А ето и трите зодии, чиито живот ще бъде най-силно повлиян от въздействието на предстоящото новолуние:

Дева

Новолунието настъпва във вашия сектор на партньорството и брака, което означава, че може да срещнете човека, който буквално е предопределен за вас от съдбата. Това може да е връзка, която ще доведе до брак, или новият ви избраник ще отговори на вашите мечти и блянове.

Скорпион

Новолунието се случва в сектора на любовта, което означава, че наистина може да се намирате в зората на нова любовна история и то такава, която ще бъде невероятно вдъхновяваща и вдълнуваща за вас. Можете да срещнете този специален за вас човек на творчески курсове, във фитнеса или по време на пътуване.

Какви са в любовта хората, родени през март?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Какви са в любовта хората, родени през март?

Автор Теодор Муховски

Риби

Новолунието се случва във вашия знак, но в този момент управителят на брачния ви сектор - Меркурий, ще бъде във вашето съзвездие. Това означава, че бъдещият ви партньор може буквално да се появи изневиделица - възможно е да се срещнете при напълно мистериозни и необичайни обстоятелства - докато пътувате, на среща в клиника или дори в Интернет.