Автор
Ева Лъчезарова

В най-женския месец: отпразнувай своята красота със селекция от продукти на dm

Във вълнуващия месец март, посветен на женствеността, ви предизвикваме да отпразнувате своята женственост по най-истинския начин - чрез грижа за себе си и своето самочувствие. Залисани в натовареното си ежедневие, повечето от нас не усещат как минават дните ни и често разбираме, че сме оставили себе си на заден план едва когато започнем да усещаме липса на тонус. Това е и причината този март да ви предложим съвет, който да следвате през цялата година - създайте си бюти навици, които да се превърнат в неизменна част от вашата седмична програма. Погрижете се за кожата си и подберете точните продукти за изразяване на вашата красота.

В нашия примерен списък за мартенско пазаруване от dm ще откриете предложения и идеи за подарък на най-важните жени в живота ви - вас самите, защото е важно да празнуваме женствеността си всеки ден:

trend !t up червило Pure Nude

Подчертайте своята уникална женственост с червило trend !t up Pure Nude в нюанс 045! Това уникално червило придава кадифено-матов завършек, който ще направи устните ви неотразимо привлекателни. Обогатено с подхранващо масло от авокадо, то не само ще ви дари с елегантно матово покритие, но и ще подхранва устните ви, правейки ги меки и гладки. С лек, но приятен аромат на ванилия и кокос то би могло да се превърне в любимия ви продукт във вашата козметична чантичка.

s-he stylezone лак за нокти perfect matt

Лакът за нокти от серията s-he stylezone - perfect matt в нюанс 015 е нежнорозов и наистина неустоим. Той е създаден, за да придаде специално изящество на вашите нокти, като ги "облече" в перфектно матово покритие. Неговата издръжливост е ненадмината, гарантирайки ви дълготраен и безупречен вид на вашите нокти.

Balea подаръчен комплект с масла за сауна

Уникалният подаръчен комплект за сауна Balea съдържа три запомнящи се аромата: евкалипт, портокал и лимон, лавандула. Той е ключът към цялостното релаксиращо преживяване в сауната. Изберете своя и добавете 10 капки към 100 мл вода, за да се насладите на свойствата му. Позволете си да се потопите във вълшебството на ароматите и да се насладите на блаженството на безкрайността.

trend !t up палитра сенки за очи - Rocky Rose

Палитрата сенки за очи Rocky Rose от trend IT UP е един магически набор от осем допълващи се цвята, които ще ви върнат във времето на естествената и неустоима красота. Тази селекция е съставена от изразителни розови нюанси, които ви позволяват да разгърнете своята креативност и да сътворите впечатляващи визии с уникален финиш. От естествени и свежи до екстравагантни и бляскави, с тази палитра можете да създадете различни визии според всяко настроение и за всеки повод. Независимо дали имате ежедневни ангажименти, или пък се приготвяте за специален повод, компактната палитра Rocky Rose ще ви помогне да постигнете зашеметяващ грим с минимални усилия.

Balea капсули ретинолов концентрат за лице

Открийте тайната за младост и красота с капсулите ретинолов концентрат за лице от Balea. Тази иновативна комбинация от ретинол и бакучиол работи синергично, за да осигури стягащ и подмладяващ ефект върху кожата ви. Ретиноловият концентрат действа активно срещу бръчките и фините линии, докато бакучиолът, растителен колагенов бустер, стимулира синтеза на колаген в кожата, подобрявайки нейната еластичност и ускорявайки процеса на регенерация. Резултатът е сияен и равномерен тен, който отразява вашата неповторима красота.

ebelin - гуа ша масажен камък от розов кварц

ebelin - гуа ша масажният камък, изработен от розов кварц, е незаменим аксесоар във вашия ежедневен ритуал за красота и грижа за кожата. Снабден с две различни масажни повърхности, той предлага неповторимо усещане за тонизиране и освежаване на кожата. С малката страна, предназначена за чувствителната зона около очите, и голямата страна за останалата част от лицето - гуа ша масажният камък ви позволява да изпитате релаксация и ревитализация на най-дълбоко ниво. Той може да бъде използван и за нежно втриване на различни продукти за грижа за лицето.

Balea пилинг лосион за тяло с 5% AHA

Beauty Expert лосионът на Balea обединява в себе си ексфолиращата грижа и хидратацията, за да ви предостави всичко необходимо за постигане на невероятно гладка и здрава кожа. Създаден с веган формула, без добавени аромати, той е идеалният избор за хора с чувствителна кожа. Лосионът съдържа 5% AHA комплекс и гликолова киселина и прониква дълбоко в кожата, отстранявайки мъртвите клетки и подпомагайки процеса на обновяване на клетките. Резултатът е кожа, която е по-мека, по-еластична и видимо по-здрава.

Woman.bg и dm ви пожелават: Честит 8-ми март, момичета! Не забравяйте да празнувате своята уникалност и красота през цялата година!

(в материала има продуктово позициониране)