Автор
Ива Петрова

Ужас: Българското Барби може да остане без устни

Лекарят, който инжектира хиалурон в устните на бургазлийката, е отказал да продължава с процедурите.

Причината е, че ако не се спре с вливките, опасността от развитие на некроза, която да доведе до рязането на живо месо от устните ѝ, е напълно реална.

Новината съобщава за "България Днес" самата Андреа. Гордата собственичката на най-голямата уста в света е шокирала дерматолога си и специалистът е вдигнал ръце. Той е предупредил Андреа, че ако продължава със слагането на филъри, ситуацията може да стане взривоопасна.

View post on Instagram
 

"Затова започнах да търся специалисти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така намерих в социалните мрежи лекарка в Германия, която публично защитава момичетата, които уголемяват своите устни, и не се притеснява да прави нужните процедури. Направи ми впечатление и си казах - щом коментира по този начин, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, въпреки факта, че в България ми отказват", споделя русокосото изумление.

Засега бъдещите пътувания до Германия ще бъдат за процедурите, но Андреа си оставя вратичка и за по-дълъг престой там, ако се отвори възможност. Преди това БГ Барби трябва да се дипломира в Софийския университет в специалността "Немска педагогика".