Автор
Ева Григорова

Проблемите на богатите: Когато мама е била корица на Плейбой защо да не можеш да носиш изрязани топове?

Дъщерята на Дрю Баримор използва собственото ѝ минало срещу нея. Актрисата сподели в епизода на „Шоуто на Дрю Баримор“, че дъщеря ѝ показва корицата на Playboy от 1995 г., когато спорят какви дрехи са подходящи за нея.

„Дъщеря ми иска да носи късо горнище“, каза тя на гостенката си Кристина Агилера. „Когато кажа „Не“, а тя казва: „Ти си била на корицата на Playboy.“

49-годишната Баримор не разкри коя от двете ѝ дъщери, които споделя с бившия си съпруг Уил Копелман - Олив, 11 и Франки, 9 - стои зад коментара.

„Харесва ми, че го каза все пак“, отговори 43-годишната Агилера, добавяйки, че е знаела, че също ще има този проблем с дъщеря си в даден момент. „Защото дъщеря ми също иска да носи късо горнище, а аз си казвам: „Можем ли просто да го свалим?“

Изпълнителката на Genie in a Bottle има 9-годишна дъщеря, Съмър, която споделя с годеника си Матю Рътлър и 16-годишен син, Макс, от бившия съпруг Джордан Бартман.

И двете популярни майки обаче потвърдиха, че не съжаляват за своите рисковани моменти. „Ние изразявахме себе си и това, което чувствахме, беше най-доброто за нас, според мен в момента“, отбеляза Агилера.

„Харесвах всяка минута от това“, ентусиазирано отговори Баримор. „Овластяване е да си жена и да приемаш тялото си и всичко, което те кара да се чувстваш добре или женствена“, продължи Агилера.

Баримор разкри подробности за решението си да позира за „Playboy“ по време на епизод на нейното токшоу и през февруари 2023 г. „Имах чувството, че когато правех „Playboy“, си връщах силата“, каза тя на Памела Андерсън. „Когато правех „Playboy“ и го харесвах и се забавлявах толкова много и аз не съжалявам за нищо и го обичам, не знаех, че ще имам деца по-късно“, отбеляза тя по-късно.