Автор
Веселина Петрова

Меган Маркъл изненада с появата си на лондонско събитие

Меган Маркъл се появи в Лондон на специално събитие. Но не на живо, а чрез видео връзка. Събитието бе свързано с откриването на ново крило на ветеринарна клиника в северен Лондон, която се намира под егидата на благотворителна организация, с която Меган е свързана.

Херцогинята се появи пред присъстващите гости и приятели на клиниката виртуално, за да ги поздрави. Отделението на клиниката - Оли Джъст, е кръстено на „скъп приятел“ и специалист по кучешко поведение г-н Джъст, който почина внезапно през януари 2022 г. Фондацията на Хари и Меган е дарила щедри суми, за да се продължи делото на Джъст след неговата смърт. Със средствата са били обновени развъдниците.

Появата на Меган се случва седмици след като стана ясно, че крал Чарлз Трети сподели, че е диагностициран с рак. Точно по тази причина принц Хари се прибра у дома, във Великобритания, за един ден.Според кралските експерти обаче връщането на Хари и Меган в Обединеното кралство става все по-невероятно.

View post on Instagram
 

Кралският експерт Ричард Фицуилямс коментира пред MailOnline, че най-вероятно оттук нататък в Лондон ще виждаме само принц Хари.

View post on Instagram
 

Фицуилямс казва още, че евентуалното завръщане на Хари и Мегън към кралските им задължения би довело след тях цял рояк от световни медии, търсещи сензации, което пък ще превърне великата британска монархия в карнавал от типа на Кардашиян. Което не е никак желателно...