Автор
Ева Лъчезарова

Пазарувай на живо с dmLIVE, получи ценни съвети и специални предложения от любимия си магазин!

dmLIVE е формат за пазаруване на живо, който можете да гледате ексклузивно в Моят dm-App. Предаванията се излъчват два пъти в месеца, винаги в 18:00 часа и съчетават live shopping и съвети в реално време от вълнуващи гости на различни теми. В рамките на всяко излъчване на dmLIVE ще получите и полезна информация за продуктите, които се представят в шоуто. Те са подбрани спрямо тематиката на конкретното предаване.

Гости в dmLIVE предаванията са експерти в различни области, известни личности и инфлуенсъри, които представят разнообразие от продукти и марки, а чрез чат на живо имате възможност да задавате своите въпроси и да бъдете част от предаването.

Имате възможност също така да направите своята онлайн поръчка още по време на живото предаване и да се възползвате от ексклузивни отстъпки, които се получават автоматично под формата на специални талони в Моят dm-App. Талоните могат да получат единствено зрители, които гледат dmLIVE на живо, и впоследствие да бъдат ползвани както за поръчки онлайн, така и във всеки dm магазин.

Ако сте пропуснали някои от предаванията на живо, можете да ги гледате на запис на сайта на dm, като досега гости в dmLIVE са били инфлуенсърите Ивана Александрова, която говори по темата “Всичко за моето бебе с продуктите на dm”, и Анна Стойкова, която представи на живо две вкусни и здравословни рецепти с продуктите на dmBio, които можете да приготвите у дома.

Актуална информация за предстоящото предаване можете да получите на www.dm- drogeriemarkt.bg, както и в Моят dm-App.

Следващият dmLIVE ще се излъчи на 28.02.2024 в 18:00 на живо в Моят dm-App и ще бъде на тема: "Открий света на азиатската козметика в dm!".

Ако имате желание да се включите в следващото live shopping предаване, бихте могли да го направите в няколко лесни стъпки:

1. Свалете Моят dm-App. 
2. Направете си акаунт или ако вече имате такъв, се логнете в него.
3. Влезте в раздел dmLIVE, който можете да откриете на начална страница на приложението, където ще получите актуална информация за предстоящите предавания на живо.

Приятно пазаруване!

(в материала има продуктово позициониране)