Автор
Ева Григорова

Силиконката Катрин Йорданова нямала титла и отрече всичко: Ходя на фитнес и на бокс, не съм престъпник

След като си направи страхотна антиреклама, задържаната с кокаин Катрин Йорданова беше пусната под гаранция в размер на 5000 лева. Оказа се, че тя се води безработна и няма никакви средства, с които да си плати наложената ѝ съдебна глоба. Дори не живее постоянно в България, а в Германия, където родителите ѝ притежават транспортна фирма. 

След 24-часовия си арест тя разкри пред журналистите, че в ареста е било ужасно преживяване, а не както в 5-звезден хотел. 

View post on Instagram
 

Катрин беше задържана в понеделник, след като при рутинна проверка пътни полицаи я спипаха с кокаин. Силиконката шофираше Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217. Часове по-късно излезе и кръвната ѝ проба, която потвърди, че Катрин е шмъркала, преди да се качи да кара скъпата кола. 

Тя обаче твърди, че все още не е получила официално резултатите от пробите, за да ги коментира. Катрин беше категорична, че никога не е употребявала наркотици. 

„Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм престъпник или човек, който употребява дрога. Знам, че тези тестове често дават фалшив резултат”, заяви тя. 

View post on Instagram
 

Въпреки че с този автомобил Катрин има снимки в социалните мрежи, както и клип, на който се вижда как го юрка с 256 км/ч по магистралата, колата не е нейна. Оказа се, че Катрин Йорданова не е носител на титлата „Мис Силикон“. Тя само се яви на конкурса преди 2 години. Има поощрителна награда „Мис Силикон Естетик“, но това не е титла. 

Ще съдя медии, които свързват марката и конкурса „Мис Силикон“ с Катрин Йорданова. Това, че се е явила на някакъв конкурс, не я прави Мис“. Това коментира ексклузивно за „Телеграф“ организаторката на конкурса „Мис Силикон“ Мариана Маринова.

Теди Александрова поздрави каращата с 260 км/ч плеймейтка
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Теди Александрова поздрави каращата с 260 км/ч плеймейтка

Автор Ева Григорова