Автор
Антония Михайлова

Историята на Десислава и Виктор: Благодарение на бебето, което расте в мен, преборих големи страхове

Снимки: Личен архив 

Десислава и Виктор се влюбват, пътувайки заедно към морето. Онова, което ги привлича един към друг, е свободата, с която разговарят на всякакви теми, общите им интереси, желания и мечти. 

"Минахме през интересни периоди заедно. Пътувахме, учихме, дълго време работихме заедно в най-якия рок бар на света и си "взехме" излизанията и купоните за години напред", разказва Десислава. Младата жена споделя също, че и двамата с половинката ѝ са крайно емоционални. И преди да се научат да овладяват емоциите си, често са имали комично-трагични спорове.  

"Виктор е много забавен, непредсказуем на моменти, а аз трудно си мълча. Трябва всичко да си кажа – и хубаво, и лошо, откровена е Десислава. И затова никога не ни е скучно. Вечно разместваме, ремонтираме, "хвърляме се през глава" в някое ново хоби", допълва тя. Онова, което ги свързва най-силно, са обичта и грижата към животните. В дома си отглеждат две кучета и два котарака.  

През последните 6 години Десислава се бори с хранително разстройство и към днешна дата до голяма степен успява да го пребори. Години наред посещава лекари, претърпява операции, които оставят след себе си физически и емоционални травми. "Аз визуално съм слабичко, малко, нежно човече, но ми се падна да стана силна. Без Виктор до мен едва ли щях да се справя. Имали сме толкова трудни моменти, в които съм желала от сърце той да намери за себе си по-усмихнат, щастлив и пълноценен човек от мен. Но той винаги е точно до мен", споделя Десислава. 

Една вълнуваща история за пътя на двама близнаци герои – брат и сестра
МАМА И ДЕТЕ
Автор Антония Михайлова

Една вълнуваща история за пътя на двама близнаци герои – брат и сестра

Автор Антония Михайлова

12 години по-късно и двамата осъзнават, че най-ценното в една връзка е именно свободата да изразиш себе си пред другия, приятелството и честността. "Гледаме в една посока и мечтаем за малка къща в гората, на тишина, изпълнена с детски смях, с животинки, мечтаем да отглеждаме сами храната си, мечтаем да слушаме птички, а не реклами", споделя Десислава. 

Днес Деси е бременна и всички трудности са останали зад гърба ѝ. С много надежда, вяра и благодарност гледат напред и очакват да се появи тяхното момиченце. Отправят поглед в бъдещето с мечтата да възпитат дете, което вярва в себе си, споделя с тях и им се доверява. Мечтаят още да „отварят“ нови врати заедно, да играят и да се учат взаимно. "Благодарение на принцесата, която расте в мен, успях да преборя големи страхове. Все още много ме е страх, всъщност си давам сметка, че вероятно все повече ще ни бъде страх и двамата от тук нататък. Но и научих, и съм сигурна, че когато човек вярва силно – получава", завършва разказа си бъдещата майка.