Автор
Антония Михайлова

Мохито, Секс на плажа или Дайкири: Какъв коктейл си според зодията

Хороскопът е удивително нещо! От незапомнени времена до ден-днешен той продължава да приковава вниманието на хора от цял свят към себе си като магнит. 

Нещо повече! Днес астролозите са стигнали и до извода, че могат да сравняват всяка зодия с различни явления, свързани с бита и живота около нас. В това число място са намерили дори и любимите ни напитки. Ако имате иновативен и приключенски подход към астрономията и искате да сравните качествата си с тези, които притежават коктейлите например, сега е моментът да го направите: 

Овен - Текила Сънрайз 

По природа Овните са амбициозни и целеустремени личности. Често поемат инициативата и винаги казват истината. Овните също са спонтанни и много директни. Природата на такива хора е перфектно отразена от коктейла Текила Сънрайз. Той е огнен като тях.

Телец - Уиски-Кола 

Телците са независими и упорити, разумни и самовластни, точно като уиски. В компанията на тези мъжки зодии жените се чувстват като истински кралици. Те са готови да боготворят и носят на ръце. А жените Телци с радост даряват любов на своите избраници - страстна и опияняваща като коктейл Уиски-Кола. 

Близнаци - Пина Колада 

Близнаците са чувствителни, дружелюбни и ерудирани. Представителите на тази зодия са чудесни приятели и прекрасни любовници. Коктейлът им е Пина Колада. Той е не само толкова деликатен и изтънчен като тях, но и много вкусен. Съдържа сладък кокосов крем и сок от ананас.

Рак - Май Тай 

Раците са мили и съпричастни хора, които винаги са отворени за нови преживявания. Обичат пътуванията, приключенията и мистериозните приключения. А коктейлът Май Тай е истинска тропическа екзотика, която перфектно отговаря на жизнерадостния и авантюристичен характер на представителите на тази зодия. 

Лео - Аперол Шприц

Амбициозен, решителен и харизматичен - така може да се опише Лъвът. Родените под този огнен и темпераментен знак умеят бързо и светкавично да се справят с всякакви проблеми и да намира изход от най-трудни ситуации. Аперол Шприц е точно отражение на техния характер - коктейлът е ярък и амбициозен като хората от тази зодия.

Дева - Манхатън 

Представителите на този знак са отговорни и целеустремени, известни са със склонността си към идеализъм. Ако Девите се заемат с дадена задача, те определено ще я доведат докрай. Присъщият им перфекционизъм им помага да постигнат висоти в кариерата си и да изградят мечтани връзки. Ето защо природата на Девите чудесно може да се сравни с напитката Манхатън, наричана още „кралят на коктейлите“.

Везни - Дайкири 

Кой друг, освен Везните, се слави с неотразимия си чар, а в същото време и с жаждата си за справедливост и благоразумие? Представителите на тази зодия са и изключително емпатични. Винаги са готови да изслушат своите приятели, да дадат съвет и да помогнат дори в най-трудните ситуации. Техният идеален коктейл е очарователното Дайкири - изпитана във времето класика.

Скорпион - Секс на плажа 

Скорпионите са упорити, секси и харизматични личности. Тяхната енергия очарова околните. Представителите на тази зодия са в състояние да ви накарат да се влюбите в тях от пръв поглед, точно като коктейла Sex on the Beach. Трудно е да си представим друга напитка, която така добре да отразява страстната природа на Скорпионите.

Стрелец - Космополит 

Стрелците са целеустремени, напористи и жизнерадостни. Те смело вървят към целите си и с лекота преодоляват и най-трудните препятствия. По пътя към стремежите си Стрелците намират подкрепа сред роднини и приятели, тъй като представителите на тази зодия имат много от тях. Затова техният „жив” характер най-добре се отразява в ободряващия коктейл Cosmopolitan.

На коя древна цивилизация отговаря вашата зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

На коя древна цивилизация отговаря вашата зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирог - Мохито 

Силата на Козирозите е в тяхната мъдрост и житейски опит. Представителите на тази зодия успяват майсторски да решават не само своите, но и проблемите на другите хора. За тях не е трудно да дадат на приятел практически съвети, помощ и успокоение. Ето защо техният коктейл е Мохито, със същия деликатен и успокояващ вкус

Водолей - Синята лагуна 

Водолеите са общителни, мечтателни и много романтични. Те имат високо ниво на магнетизъм, харизма и естествено обаяние. Лесно успяват да намерят нови приятели и да постигнат успех в любовта и кариерата. Тяхната райска и свежа природа е отразена в лазурния коктейл Blue Lagoon. 

Риби - Маргарита 

Рибите са невероятно креативни личности с богато въображение. Те са отлични артисти, певци и поети. Богатата личност на Рибите намира отражение в тяхната креативност, а характерът им - в изтънчения и изпитан във времето коктейл Маргарита.