Автор
Ива Петрова

Най-после го показа: Вижте колко сладко е бебето на Ивайла Бакалова (Снимка)

Ивайла Бакалова, която се сдоби с втора рожба преди малко повече от една година, най-сетне показа лицето на малката си дъщеричка отблизо.

Мис България 2001 роди отново момиче на 41 години в края на декември 2022 г. Малката госпожица носи красивото име Вяра. Щастливата майка първоначално избягваше дълго време да показва личицето на наследничката си или го правеше, закривайки го със симпатичен емотикон.

View post on Instagram
 

Едва отскоро тя започна да споделя видеа и снимки с малката чаровница. Този път обаче красивата брюнетка благоволи най-после да сподели кадър на принцесата в близък план и да я покаже в целия ѝ блясък. 

Снимката е публикувана на стори в личния профил на Бакалова в Телеграм, а от нея се вижда колко сладка и лъчезарна е Вяра. 

Ивайла Бакалова на протест с бебето, Цвети на Криско критикува инфлуенсърите
ЗВЕЗДИ
Автор Христина Кирилова

Ивайла Бакалова на протест с бебето, Цвети на Криско критикува инфлуенсърите

Автор Христина Кирилова

Преди време Ивайла призна в интервю, че е била благословена със сън, в който Господ ѝ казва, че най-после ще забременее и втората ѝ дъщеря ще се казва Вяра, припомни "Галерия". 

„Неговият глас ми обясни, че ще имаме момиче, ще е здраво и ще сме много щастливи. Не мога да кажа, че забременяването беше трудно, а че пътят беше красив", сподели тогава половинката на бизнесмена Веселин Денков. 

View post on Instagram