Автор
Woman.bg

Krilixir Krill Oil – есенциалната добавка за здраве!

През последните години темата “здраве” има все по-централно място в ежедневието на хората. Равномерното физическо натоварване, правилният режим на хранене и намаляването на нивата на стрес са все теми, които интересуват голяма част от нас. Нарастващият брой персонални треньори, диетолози и т.нар. инструктори за здраве поставиха на преден план и разговорите за хранителните добавки, които хората взимат, за да подобрят общото си физическо състояние. Пандемията от 2020 г. пък даде гласност на методите и начините за повишаване на имунитета, превенцията и борбата срещу вирусите и настинките. 

Именно в такъв динамичен период на българския пазар се поява уникален продукт – „Krilixir Krill Oil”. Хранителната добавка се основава на т.нар. масло от крил, а ползите от него произтичат от богатия му състав, включващ Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди, антиоксиданти и холин. Комбинацията от всички тези вещества има положителен ефект върху дейността на сърцето, борбата срещу възпалителните процеси, паметта, поддържането на цялостното сърдечно-съдово здраве, еластичността на кожата, добрата мобилност, нормалната функция на ставите и черния дроб. Може да се твърди, че продуктът има универсален характер и следва да се възприема като естествен съюзник в търсенето на по-здравословен и пълноценен начин на живот.

И малко повече информация за неговия произход или какво точно е крил? Антарктическият крил, малки подобни на скариди ракообразни създания, които обитават студените води на Антарктическия океан, са жизненоважен компонент от морската хранителна верига. Чрез улов и обработка на този т.нар. „зоопланктон“  до нас достига уникалният екстракт - масло от крил. Този процес е строго регулиран и се извършва по екосъобразен начин така, че да не нарушава екосистемата и околната среда. Екстрактът е богат на основни хранителни вещества и има положително влияние върху човешкия организъм. 

„Krilixir Krill Oil” разчита именно на универсалното влияние и забележителен хранителен профил. Добавката съдържа най-чистото маслото от крил. Продуктът е клинично изпитан и доказан в медицинските среди, като неговите ползи обхващат:

  • Здравето на сърцето и ползите върху сърдечно-съдовата система. Krilixir Krill Oil e правилният избор за поддържане на сърдечното здраве и нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Маслото от крил е най-добрият източник на Омега-3 мастни киселини, особено ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), а регулярният му прием намалява нивата на триглицеридите, понижава кръвното налягане и подобрява цялостното сърдечно-съдово здраве. Сърцето е двигателят на човешкия организъм и редовната консумация може да помогне за намаляване на риска от сърдечни заболявания, инфаркт или инсулт. „Krilixir Krill Oil”, създаден по най-екосъобразния и чист начин, и съставките в него подпомагат да се предпазим от възпаления и инфекции, намаляват образуването на тромби в кръвта, редуцират натрупването на мазнини и подпомагат за намаляване на болката.
     
  • Мозъкът, паметта и когнитивното здраве. Мозъкът, заедно със сърцето, управляват човешкото тяло. Правилната функция на организма зависи именно от здравето им. Ако сърцето е двигателят, то мозъкът е бордовият компютър и работата му е от основополагащо значение. „Krilixir Krill Oil” е необходимата поддръжка, от която всяка система в човешкото тяло има нужда. Омега-3 мастните киселини и фосфолипидите в маслото от крил поддържат когнитивната функция, подобряват паметта и могат да намалят риска от когнитивни заболявания, предизвикани вследствие на напреднала възраст. Редовният прием на хранителната добавка може да помогне и за регулиране на настроението и намаляване на симптомите на депресия, тревожност и стрес. Продуктът е с доказани положителни свойства върху мозъка и е препоръчителен съюзник срещу възможните когнитивни увреждания.
     
  • Нормалната функция на черния дроб. Черният дроб, най-големият орган в тялото след кожата, е „главната лаборатория“ на организма. Той има храносмилателна, метаболитна, терморегулаторна, хемолитична, детоксикираща и реставрираща функция. Чрез него се разграждат мазнините, регулира се обменът на веществата, косвено се подпомага кръвообращението и се разрушават остарелите кръвни клетки (еритроцити, левкоцити и тромбоцити). Чрез многобройните си ензими черният дроб обезврежда много токсини от храната и различните напитки, като по този начин предпазва тялото ни от вредното им действие. Черният дроб е резервоар за кръв. В него се произвеждат различни белтъци и ензими, играещи основна роля в кръвосъсирването. В хранителната добавка „Krilixir Krill Oil” се съдържа холин, който има основна роля за регулярната поддръжка на този така жизненоважен за човешкото тяло орган. Приемът на масло от крил има пряко и косвено положително влияние върху процесите на детоксикация.
     
  • Здравето, еластичността и поддържането на гладка кожа: астаксантинът, намиращ се в състава на маслото от крил, е антиоксидант и допринася за по-здрава и по-гладка кожа, като я предпазва от UV увреждане и намалява стареенето.
     
  • Общ имунитет и борба срещу вируси и настинки. С регуларната употреба на хранителната добавка и богатия асортимент от полезните вещества в нея може смело да се твърди, особено в грипните сезони, че имунитетът може да се повиши, организмът да се заздрави и настинките все по-трудно да ни застигат.

Антарктическият крил и маслото, получено от него, предлагат множество ползи за здравето на човешкия организъм. От поддържане на сърцето и когнитивните процеси до подобряване на функцията на черния дроб, маслото от крил трябва да се превърна в популярна хранителна добавка за хора, търсещи естествени начини за усъвършенстване на цялостното си благосъстояние. „Krilixir Krill Oil” e различният продукт, клинично изпитан и с доказано положителен ефект върху човешкото тяло. Разбира се, както при всяка добавка, важно е да се консултирате със здравен специалист, преди да включите масло от крил в ежедневието си, за да сте сигурни, че е подходящо за вашите специфични здравни нужди. Със своите впечатляващи свойства маслото от крил продължава да бъде силно ценно както от модерната медицина, така и от индустрията, концентрирана в здравословния и уелнес начин на живот. 

Брандът „KRILIXIR” e създаден от компанията „Фитофарма ЕООД“, която през годините се доказва като водещ лидер в областта на здравословните добавки и производството на меки желатинови хапове. Компанията се стреми към иновации и внимание към потребителските нужди и за производството на своите продукти използва най-качествените съставки, а прозрачността при производството е гарант за качество и доверие на българския пазар. 



Освен Krilixir Krill Oil, KRILIXIR разкрива серия от продукти с уникални формули, подходящи за всеки сезон, режим и настроение и базирани на основната съставка – масло от крил. Сред богатия асортимент са „Krilixir Shield” – есенциалната добавка за здрав, силен и устойчив имунитет; „Krilixir Fit” – довереният партньор за здраво тяло и бърз метаболизъм; „Krilixir Hepalife” – ключът към здрав черен дроб и „Krilixir Vision” – гарантът за ясно зрение без умора. Продуктите функционират най-ползотворно за човешкия организъм с натрупване, като всеки от тях може да бъде закупен на krilixir.com или в аптечната мрежа в цялата страна. Серията KRILIXIR тепърва ще се разгръща с още продукти с различен фокус.

(платено съобщение)