Автор
Антония Михайлова

5 качества на жените Близнаци, които всички мъже обожават

Всяка зодия се отличава със специфични качества, които са присъщи само на нея. Една от най-интересните зодии е Близнаци, тъй като подобно на Дева, тя се управлява от Меркурий, но е свързана с въздушно-менталната енергия, която отговаря за комуникацията и информацията. Какво обаче е специалното на жените Близнаци, за което другите могат само да мечтаят, нека да видим сега: 

1. Лекота и спонтанност на въздуха 

Жените Близнаци притежават качеството да комуникират с околния свят с особена лекота и ефирност - те могат лесно да водят разговор и да минават от тема на тема с невероятен замах. За някои това може да изглежда несериозно, но всички мъже ценят жените Близнаци заради факта, че те "не натоварват". Дамите от това съзвездие винаги могат да намерят изход от всяка ситуация, защото вярват, че всеки проблем съдържа решение. Защо да усложнявате живота си, ще ви кажат те - достатъчно е само да изберете най-простия начин и... да действате.

2. Талант за работа с ръцете си 

Планетата Меркурий отговаря за ръцете, поради което много жени Близнаци умеят майсторски да работят с ръцете си и често професията им е свързана именно с тази част от тялото. Ето защо жената Близнаци може да забие пирон със същата лекота, с която готви супа – този талант се ражда.

3. Висока интелигентност 

Жените Близнаци често имат високо интелектуална среда за развитие от раждането си - у дома може да има цели библиотеки от енциклопедии, а сред роднините им задължително има представители на интелигенцията (лекари, учители). Ето защо жените от тази зодия от раждането си и се развиват в среда, в която е прието да се четат книги, списания, вестници и да се споделят мнения и факти. Често момичетата Близнаци могат да водят разговор с много по-възрастни от себе си хора, тъй като, докато са съвсем млади, те вече са доста начетени и образовани.

21 тайни за характера на зодия Близнаци
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Десислава Недева

21 тайни за характера на зодия Близнаци

Автор Десислава Недева

4. Вечна младост

Меркурий в елемента на въздуха дава на Близнаците такова невероятно качество като невероятна младост и енергия - мобилността, стройната осанка и активността позволяват на Близнаците почти да замръзнат на външен вид и да поддържат приблизително същата визуална възраст в продължение на години. Често жените Близнаците на възраст 50-60 години изглеждат много по-млади от връстниците си и благодарение на своя младежки и непринуден стил - маратонките, приятелската усмивка и небрежната прическа винаги придават на Близнаците младежки ентусиазъм и чар.

5. Чувство за хумор 

Благодарение на ефирността на своя знак, Близнаците се отличават с бърз ум, а талантът им за самоирония и лекота правят тези момичета с много остър език. Ето защо жените Близнаци могат лесно да разсеят ситуацията с подходяща шега или закачка, която другите ще оценят. За връзките това е огромен плюс, който ви позволява да изгладите грапавите ъгли - една навременна шега често може да помогне за спасяването на брака.